Gå til innholdet

Meny og priser

Vårt kjøkken serverer fantastiske retter med de beste råvarer for årstiden akkompagnert av perfekt avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren.

Det er mulig å leie hele eller deler av gården for større selskaper med opptil 100 personer. Lokalitetene innbyr også til mindre og intime arrangementer. Den gamle låven er fullstendig restaurert. Høyloftet er i dag restaurant ”Pileredet” hvor det kan serveres mat til 100 gjester. ”Sjøglimt” er et tilbygg i vinterhagestil med nydelig utsikt til sjøen og plass til 20 gjester, og fjøset er gjort om til en koselig peisestue. I Pensjonatet har vi Paviljongen med plass til 70 i tillegg til tilstøtende hage og salongen Rådyr i Engen og peisestuen Biblioteket. Mulighetene er mange.

Omgivelsene og atmosfæren på Engø Gård skaper en enestående stemning som både gjester og vertskap vil minnes med glede.

SPØRSMÅL?

Kontakt oss på tlf 33 39 00 48
eller post@engo.no

Priser

Lunsj 

Dagens 2-retters meny á kr. 375,- pr. person
Dagens 3-retters meny á kr. 475,- pr. person

Afternoon Tea 

Scones med hvit sjokolade og tranebær servert med rømme og syltetøy med stort utvalg av salte og søte godbiter ved siden av, samt kaffe/te á kr. 295,- pr. person.

Inspirasjonsmeny | Vinmeny

4-retters meny á kr. 845,- pr. person, tilhørende vinmeny á kr. 660,- pr. person
5-retters meny á kr. 945,- pr. person, tilhørende vinmeny á kr. 760,- pr. person
6-retters meny á kr. 1 045,- pr. person, tilhørende vinmeny á kr. 860,- pr. person
7-retters meny á kr. 1 145,- pr. person, tilhørende vinmeny á kr. 960,- pr. person

 

Executive Chef Marcos Scorza

Executive Chef Marcos Scorza

Inspirasjonsmeny

Mai 2017

(Allergenmerkning; forklaring til koder lenger ned på siden)

Asparges
Kaviar - Vaktelegg - Smør
(F, L, E, Su, So)

Sjøkreps
Eple - Kålrot - Rogn
(Su, S, F, L)

Rømmegrøt
Spekeskinke
(L, G)

Piggvar
Gulrot - Furu - Voksebønner
(Su, F, L)

Okse ytrefilet
Morkel - Potet - Grønn asparges
(Su, L)

Kraftkar
Grønne jordbær
(L, Su)

Rabarbra
Fløte - Brent smør
(L, E, G)

 

Sammensettning av retter

 4 retter Asparges – Piggvar – Okse – Rabarbra

 5 retter Asparges – Piggvar – Okse – Hitra Blå – Rabarbra

 6 retter Asparges – Rømmegrøt – Piggvar – Okse – Hitra Blå – Rabarbra

 7 retter Alle retter i menyen 

Inspirasjonsmeny

Juni 2017

(Allergenmerkning; forklaring til koder lenger ned på siden)

Reker
Kålrot - Wasabi - Tyttebær
(S, E, Su)

Kamskjell
Miso - Pastinakk - Rabarbra
(Su, B, F)

Makrell
Agurk - Yoghurt - Mint - Rogn
(F, L, Su)

Piggvar
Stangselleri - Løpstikke - Gulrot - Myse
(Su, F, C, L)

Argentinsk okse
Chimichurri - Potet - Matsyre
(Su, L)

Mor Åse
Rabarbra
(L)

Jordbær
Mousse - Marengs - Hvit sjokolade
(L, E)

 

Sammensettning av retter

 4 retter Reker – Piggvar – Okse – Jordbær

 5 retter Reker – Piggvar – Okse – Mor Åse – Jordbær

 6 retter Reker – Kamskjell– Piggvar – Okse – Mor Åse – Jordbær

 7 retter Alle retter i menyen 

Sommerlunsj

Vår sommerlunsj serveres hver dag fra kl. 12.00 - 17.00 i perioden 25. juni til 11. august 2017. 

 

Meny

Råmarinerte kamskjell fra Frøya
Avocadomousse – Pasjonsfruktsaus – Fritert grønn banan
Kr. 245,-

Ferske reker
Surdeigsbrød – Ramsløkmajones
Kr. 235,-

Hvit og grønn aspargessalat
Servert med parmaskinke eller Engø Gårds røkelaks - Karamelliserte pekannøtter – Brent løk
Kr. 215,-

Hjemmerøkt spekeskinke
Friske tomater – Hjemmelaget Mozzarella-Foccacia
Kr. 235,-

Engø Gårds moules frites
Blåskjell – Friterte mandelpoteter– Chili – Ingefær – Koriander
Kr. 225,-

Piggvarsandwich
Smørstekt surdeigstoast - Piggvar – Ferske Skagerakreker
Kr. 225,-

 

Engø Gårds hjemmelagde fettuccini
Reker – Blåskjell – Kamskjell – Tomatsaus – Ruccola – Parmesan
Kr. 225,-

Dagens fisk
Friske grønnsaker – Gulrotsaus
Kr. 295,-

Dagens kjøtt fra grillen
Bearnaisesaus – Sopp – Friske grønnsaker - Smørstekte poteter
Kr. 315,-

Engø Gårds Hamburger
Nykvernet oksehøyrygg - Salat – Friterte mandelpoteter – Aioli
Kr. 215,-

Sesongens friske bær
Marscarponekrem
Kr. 145,-

Utvalg av hjemmelaget is og sorbet
Spør servitøren
Kr. 125,-

 

Husk å forhåndsreservere bord hos oss til lunsj! Ta kontakt med våre resepsjonister på tlf. 33 39 00 48 eller post@engo.no.
Vi kan tilby samme meny for grupper etter kl. 17.00 i samme periode - ta kontakt for mer informasjon og tilgjenglighet. 

Allergenmerkning 

Engø Gård ønsker å gi deg den beste mat opplevelsen, derfor ber kjøkkenet om at allergi og intoleranse meddeles senest 24 timer før ankomst. Vi ber også om at du vennligst informer servitøren om eventuelle allergier ved ankomst. 

G = Gluten, inkluderer Hvete, Rug, Bygg, Havre, Spelt, Korasanhvete

S = Skalldyr, inkluderer Krabbe, Hummer, Reker, Kreps, Scampi o.l.

E = Egg

F = Fisk

P = Peanøtter

So = Soya

L = Laktose, Melkeprodukter

N = Nøtter, inkluderer mandler

C = Selleri

M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø

Se = Sesamfrø

Su = Sulfitt

Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel

B = Bløtdyr, inkluderer Muslinger, Snegler, Blekksprut, Blåskjell, Østers, Hjerteskjell, Kråkeboller, Akkar, Kalamari, Sjøsnegler o.l.

 

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 39 00 48
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2015 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av 07 interaktiv