Gå til innholdet

Meny og priser

Vårt kjøkken serverer fantastiske retter med de beste råvarer for årstiden akkompagnert av perfekt avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren.

Det er mulig å leie hele eller deler av gården for større selskaper med opptil 100 personer. Lokalitetene innbyr også til mindre og intime arrangementer. Den gamle låven er fullstendig restaurert. Høyloftet er i dag restaurant ”Pileredet” hvor det kan serveres mat til 100 gjester. ”Sjøglimt” er et tilbygg i vinterhagestil med nydelig utsikt til sjøen og plass til 20 gjester, og fjøset er gjort om til en koselig peisestue. I Pensjonatet har vi Paviljongen med plass til 70 i tillegg til tilstøtende hage og salongen Rådyr i Engen og peisestuen Biblioteket. Mulighetene er mange.

Omgivelsene og atmosfæren på Engø Gård skaper en enestående stemning som både gjester og vertskap vil minnes med glede.

SPØRSMÅL?

Kontakt oss på tlf 33 39 00 48
eller post@engo.no

Priser

Lunsj 

Dagens 2-retters meny á kr. 375,- pr. person
Dagens 3-retters meny á kr. 475,- pr. person

Fra 23. juni - 11. august: Sommerlunsj meny fra kr. 125,- 
Kun a la carte servering hele sommeren.
Unntak ved konsertdager, da serveres det en fast meny.

Afternoon Tea 

Scones med hvit sjokolade og tranebær servert med rømme og syltetøy med stort utvalg av salte og søte godbiter ved siden av, samt kaffe/te á kr. 295,- pr. person.

Inspirasjonsmeny | Vinmeny

4-retters meny á kr. 845,- pr. person, tilhørende vinmeny á kr. 660,- pr. person
5-retters meny á kr. 945,- pr. person, tilhørende vinmeny á kr. 760,- pr. person
6-retters meny á kr. 1 045,- pr. person, tilhørende vinmeny á kr. 860,- pr. person
7-retters meny á kr. 1 145,- pr. person, tilhørende vinmeny á kr. 960,- pr. person

 

Executive Chef Marcos Scorza

Executive Chef Marcos Scorza

Sommerlunsj

Vår sommerlunsj serveres hver dag fra kl. 12.00 - 17.00 i perioden 23. juni til 11. august 2017.

(Allergenmerkning; forklaring til koder lenger ned på siden)

Forrett

Råmarinerte kamskjell fra Frøya
Avocadomousse – Pasjonsfruktsaus – Fritert grønn banan
(B, Su)
Kr. 245,-

Hvit og grønn aspargessalat
Servert med parmaskinke eller Engø Gårds røkelaks 
(N: Pekan, Su)
Kr. 215,-

Hjemmerøkt spekeskinke
Friske tomater – Mozzarella-Foccacia
(L: Ost, G: Hvete)
Kr. 235,-

Engø Gårds moules frites
Blåskjell – Friterte mandelpoteter– Chili – Ingefær – Koriander
(B, E, Su, L: Fløte)
Kr. 225,-

Hovedrett

Piggvarsandwich
Smørstekt surdeigstoast - Piggvar – Ferske Skagerakreker
(G: Hvete/Rug, L: Smør, F, S, Su)
Kr. 225,-

Engø Gårds hjemmelagde fettuccini
Reker – Blåskjell – Kamskjell – Tomatsaus – Ruccola – Parmesan
(B, S, L: Fløte/Ost, Su, G: Hvete, E)
Kr. 225,-

Uer
Friske grønnsaker – Gulrotsaus
(F, Su)
Kr. 295,-

Entrecôte
Bearnaisesaus – Sopp – Friske grønnsaker - Smørstekte poteter
(E, Su, L: Smør)
Kr. 315,-

Engø Gårds Hamburger
Nykvernet oksehøyrygg - Salat – Friterte mandelpoteter – Aioli
(G: Hvete, L: Smør/Melk, E)
Kr. 215,-

Dessert

Bjørnebær & Bringebær
Marscarponekrem
(L, G: Hvete)
Kr. 145,-

Utvalg av hjemmelaget is og sorbet
Spør servitøren
(L, G: Hvete, N)
Kr. 125,-

Barnemeny

Konfitert kyllinglår
Pommes - Grønnsaker
​Kr. 195,-

Pølse
Pommes
(L, C)
Kr. 135,-

Iskrem
(L)
Kr. 45,-

Husk å forhåndsreservere bord hos oss til lunsj! Ta kontakt med våre resepsjonister på tlf. 33 39 00 48 eller post@engo.no.
Vi kan tilby samme meny for grupper etter kl. 17.00 i samme periode - ta kontakt for mer informasjon og tilgjenglighet. 

Inspirasjonsmeny

Juli & August 2017

(Allergenmerkning; forklaring til koder lenger ned på siden)

Lokale poteter
Løyrom - Rømme
(F, L, Su)

Kamskjell
Furu - Yuzu - Fløte
(Su, S, L)

Sjøkreps
Røkt - Selleri - Wasabi
(S, C, Su, E)

Piggvar
Kjørvel - Pastinakk - Nypeblomst
(Su, F, L)

Okse ytrefilet
Jordskokk - Spisskål - Perleløk
(Su, L)

Kraftkar
Stikkelsbær
(L, Su, G)

Semifreddo
Lokale bær
(L)

 

Sammensettning av retter

 4 retter Lokale poteter – Piggvar – Ytrefillet– Semifreddo

 5 retter Lokale potete r– Piggvar – Ytrefillet– Kraftkar – Semifreddo

 6 retter Lokale poteter – Kamskjell – Piggvar – Ytrefillet– Kraftkar – Semifreddo

 7 retter Alle retter i menyen 

Allergenmerkning 

Engø Gård ønsker å gi deg den beste mat opplevelsen, derfor ber kjøkkenet om at allergi og intoleranse meddeles senest 24 timer før ankomst. Vi ber også om at du vennligst informer servitøren om eventuelle allergier ved ankomst. 

G = Gluten, inkluderer Hvete, Rug, Bygg, Havre, Spelt, Korasanhvete

S = Skalldyr, inkluderer Krabbe, Hummer, Reker, Kreps, Scampi o.l.

E = Egg

F = Fisk

P = Peanøtter

So = Soya

L = Laktose, Melkeprodukter

N = Nøtter, inkluderer mandler

C = Selleri

M = Sennep, inkluderer sennepspulver og sennepsfrø

Se = Sesamfrø

Su = Sulfitt

Lu = Lupin, inkluderer lupinfrø og lupinmel

B = Bløtdyr, inkluderer Muslinger, Snegler, Blekksprut, Blåskjell, Østers, Hjerteskjell, Kråkeboller, Akkar, Kalamari, Sjøsnegler o.l.

 

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 39 00 48
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2015 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av 07 interaktiv