top of page
damer-utenfor-spa.jpg
IMG_9532.HEIC

Kunstinstallasjon av Andreas Øksenholt

På Engø Gård kan du utforske en unik kunstinstallasjon inspirert av 'Flower of Life'. Installasjonen kombinerer mangfoldige uttrykk med en fascinasjon for blomster og hellige symboler, og inviterer besøkende til å dykke dypere inn i bevissthet og gode vibrasjoner.

Informasjon

Sted: Engø Gård

Om "Flower of Life":

“Flower of Life" er et gammelt geometrisk mønster som stammer fra de tidligste tegn på menneskelig sivilisasjon. Dette symbolet finnes i templer over hele verden, fra Egypt og Sør-Amerika til Japan og Kina. Det representerer livets vibrasjoner og ekspansjon, og alle moderne geometriske former kan spores tilbake til dette mønsteret.

 

Når man studerer "Flower of Life", åpner det for gode vibrasjoner og nye baner av bevissthet. Leonardo da Vinci var blant de mange kunstnerne som ble fascinert av dette tegnet. Mønsteret er valgt for sin evne til å øke bevisstheten og bringe helbredende vibrasjoner til de som er åpne for det.

 

Om Andreas Øksenholt:

Kunstneren bak denne installasjonen er inspirert av både Solan og Reodor Felgen, og kombinerer en zen-tilnærming med dynamisk energi. Han er fascinert av blomster og en optimistisk student av livet.

 

Om Engø Gård:

Engø Gård er en resort på Tjøme, kjent for sin blendende skjønnhet og førsteklasses fasiliteter. Resorten tilbyr unike overnattingsmuligheter, utsøkte spisesteder og en rekke aktiviteter for gjester som ønsker å oppleve det beste av det norske kystlandskapet.

Pressekontakt:
Emma Järpell / ej@engo.no

bottom of page