top of page
damer-utenfor-spa.jpg
IMG_9532.HEIC

Kunstinstallasjon av Are Tollan

Nå kan du oppleve en unik kunstinstallasjon av Are Tollan på Engø Gård. Kunsten til Are Tollan er basert på daglige urbane inntrykk mens han lar stemningene, både munterhet og tristhet, bli en del av uttrykket.

Informasjon

Sted: Engø Gård

Are Tollan sitt verk på Engø i år er billedlig, samtidig som at den er en installasjon. Kunsten består av to bilder som er montert på en ramme som deretter er forankret i bakken. Rammen er utformet slik at kunsten roterer i vinden, og gir et dynamisk element til utstillingen.

Temaet for kunstverkene er dyreliv. Her kombinerer Tollan glade, myke farger, malt på aluminum som er den harde motsatsen og som vil være en fin kontrast til den grønne engen.

Om Are Tollan:

Med bakgrunn som grafisk designer i 25 år var veien til kunstverdenen kort, men arbeidet som billedkunstner startet ikke før i 2000. Samme år hadde Tollan sin første separatutstilling på Galleri Arto i Tønsberg. Siden den gang har han hatt en rekke separat- og kollektivutstillinger rundt om i Norge.

 

Tollan eksperimenterte tidlig med abstrakte motiver i akryl og beis på bakgrunn i formmasse på plater. Men lengselen etter større uttrykksflater på lerret og sterkere farger førte han til en form som kombinerer kontemporær kunst med graffiti og popart.

 

Om Engø Gård:

Engø Gård er en resort på Tjøme, kjent for sin blendende skjønnhet og førsteklasses fasiliteter. Resorten tilbyr unike overnattingsmuligheter, førsteklasses spisesteder og en rekke aktiviteter for gjester som ønsker å oppleve det beste av det norske kystlandskapet.

Pressekontakt:
Emma Järpell / ej@engo.no

bottom of page