top of page
OF0A1384.jpg

Engø Gård er den perfekte romantiske settingen for den store dagen

Med vakker beliggenhet og magisk atmosfære tilbyr Engø Gård de beste rammene for ditt drømmebryllup! Vi arrangerer bryllup hele året og hver årstid stiller med sin unike sjarm.

Pileredet brudepar.jpg
Vi ønsker å tilby dere som brudepar den perfekte rammen rundt deres magiske dag, enten dere ønsker et lite, intimt bryllup for to eller eksklusiviteten ved å leie hele gården med 110 overnattende gjester. Engø Gård passer perfekt for brylluper hele året!
  Hotelleie av Engø Gård  
Hotelleie inkluderer hele gården eksklusivt til deres dag, inkludert alle fellesarealer, våre 49 hotellrom med 110 sengeplasser og frokost til alle boende gjester dagen derpå. Bryllupsmiddagen serveres i restaurant Pileredet med maks 110 personer, og dette er perfekt dersom dere ønsker et privat og elegant alternativ for feiringen. Vår mest populære bryllupsfeiring som gir en garantert storslagen feiring!
  Leie av Pensjonatet  
Hjertet av gården er Pensjonatet. To sjarmerende stuer, en innebygget glassterrasse, et stort selskapslokale med glasstak, en hyggelig terrasse ut mot engen og fire deluxerom med frokost er inkludert i leien. Perfekt for dere med inntil 60 gjester.
Engø Pensjonatet.jpg
DSC_6262-HDR.jpg
  Bryllup i Sjøboden  
Helt nede ved vannet på Engø Brygge i Røssesundet finner du dette unike stedet. Det rustikke lokalet har plass til 20 gjester, med en utsikt som slår pusten ut av deg. Her serverer vi en fantastisk skalldyrsmiddag. Et sted perfekt for vielse og feiring!
  Bryllup i Sjøglimt  
Vårt Chambre Séparée, perfekt for bryllup inntil 20 gjester. La feiringen starte med en aperitiff på terrassen. Nyt glimtet av havet i perfekt harmoni med kokkens delikate meny.
Nina terrasse.jpg
20220730-4F4A9796.JPG
Vi tilbyr
Fra-priser per dag/døgn:
Engø Gård kr. 215 000,-
Pensjonatet kr. 55 000,-
Sjøglimt kr. 5 000,-

Utevielse på tunet inkluderer stoler og hvit løper kr. 5 000,-

Vi tilbyr 4 - 6 retters bryllupsmeny med sesongens beste råvarer. Vår kjøkkensjef legger ned sjelen sin for å skape den perfekte kvelden og matopplevelsen!

Appetittvekkere (2 per person) per person kr. 135,-
Selskapsmeny 4- til 6-retters per person fra kr. 1 045,-
Musserende vin per flaske fra kr. 695,-
Vin per flaske fra kr. 645,-
Kaffebuffet per person kr. 55,-
Medbragt kake per person kr. 50,-


Prisene gjelder for 2025/2026

 
bottom of page