VI SKAPER DITT DRØMMEBRYLLUP

Med vakker beliggenhet og magisk atmosfære tilbyr Engø Gård de beste rammene for ditt drømmebryllup! Vi arrangerer bryllup hele året og hver årstid stiller med sin unike sjarm!

j c inngang.jpg

ROMANTISK

 VÅRBRYLLUP

Det er noe spesielt med våren. 
Forventningene til alt som skal spire og gro. Vårbryllup har den fordelen at de er først i rekken og det er ingen hemmelighet at gjestene alltid holder lengst på dansegulvet når de er våryre og fulle av pepp etter en lang vinter. Inviter gjestene til afternoon tea og tennisturnering, mens bruden og hennes terner gjør seg klare til vielsen.

FORTRYLLENDE SOMMERBRYLLUP

 
Grønne enger, sirisser, markblomster, lange lyse netter og bølgesus. Engø Gård er det perfekte stedet for dere som ønsker et romantisk sommerbryllup. 
Inviter gjestene på piknik med champagne og
kanapeer på svaberget og la dem få et forfriskende bad før festen tar overhånd. 
julie+chris_0759.jpg
DBT_EngGard_2010_0498.jpg

STEMNINGSFYLT

HØSTBRYLLUP

 
Høsten er magisk på Engø!
Nå står havets frukter i fokus.
De store majestetiske eiketrærne med sine gyldne blader omkranser gården og bygningene.
Lave solstråler danser over sjøen og luften er klar som glass. Start dagen med brunch i peisestuen og bouleturnering.

MAGISK VINTERBRYLLUP

Mens snøen dekker gården som et hvitt vakkert teppe, lyser fakler opp alleen for gjestene. Lokalene er dekket med hvite duker og levende lys, varmen fra peisen fyller rommene og gir gården et romantisk koselig preg. Tiden står stille. Kanskje har bruden et snev av prinsesse i seg, og da kan dere selvsagt benytte hest og slede, vipps blir bruden til askepott. Skål i vår hjemmelagde eplegløgg foran peisen eller ute ved bålpannen etter vielsen. Dette vil gi stemningsfulle bilder og vekke appetitten. 
KARI 1.jpg