MENY

EG_Logo_Farger.png

Julemeny

 November | Desember


MARINERTE KAMSKJELL FRA VESTLANDET

gårdens epler- selleri- calvados- og kamskjellemulsjon
S,C

OVNSBAKT TORSK
purre- pil pil saus

F,C

RIBBE MED KONGEKRABBE
grillet hjertesalat- gresskar- hollandaise
S,E,L,C, Su

FINNMARK REIN

potetpure- rokollost- grillet rosenkål- kirsebær fra hagen

L, Su

 

VELAGRET STILTON COLSTON BASSETT

portvinsmarinert pære- macadamianøtter- soubisesaus

L,N,SU

MULTER

juleølis- kromkakaer
G,L,E


 

Allergenmerking 

G = Gluten * S = Skalldyr * E = Egg * F = Fisk * P = Peanøtter * So = Soya * L = Laktose * 

N = Nøtter * C = Selleri * Sp = Sennep * Se = Sesamfrø * Su = Sulfitt * Lu = Lupin * B = Bløtdyr * M = Melk 

 

Alt kjøtt og grønnsaker vi bruker er økologiske.  Bløtdyr, skalldyr og fisk på menyen er viltfanget.