20190918_112337.jpg

Smittevern tiltak på Engø Gård Hotell & Restaurant

Vi må alle samarbeide for at alle skal ha et sikkert og hyggelig opphold hos oss. Derfor har vi satt opp disse retningslinjene for besøk av hotellet og restauranten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 Smitteverntiltak

Vi ber om at det gis god informasjon i forkant av oppholdet. Vi trenger navn og telefonnummer på minst en person i hver husstand, men helst på alle som besøker hotellet eller restauranten.

 

Dersom noen i ditt følge føler seg dårlig er det best om de holder seg hjemme. Dette er en enkeltvurdering som hver enkelt deltaker/gjest må ta.

 

Når du er hos oss; hold avstand til andre gjester og vask hendene dine grundig og ofte. Det er antibac tilgjengelig i alle våre lokaler.

 

Av smittesporingshensyn kan du registrere ditt besøk hos oss med SafeSpot. Det er QR koder tilgjengelig rundt om på hotellet som du skanner med ditt mobilkamera og fyller deretter ut kontaktinformasjon. Vi holder på denne informasjonen av smittesporingshensyn, og kun i 2 uker. Vi oppfordrer alle våre gjester til å registrere sitt besøk.

 

 

Vi praktiserer hyppig desinfisering og vask av alle kontaktflater som håndtak, betalingsterminaler osv. I tillegg til grundig vask av alle lokaler og hotellrom før og etter bruk.

 

Vi prøver å gi alle så tidlig innsjekk som mulig.

 

Så langt det lar seg gjøre ber vi om at hotellets gjester benytter toalettet på sitt eget hotellrom fremfor felles toaletter i restaurant, resepsjon og møterom.

Frokosten serveres som buffet, men vi ber om at gjestene respekterer avstandsreglene når de forsyner seg fra buffeten og benytter antibac stasjonene, og gjerne hansker som er tilgjengelig, før de henter mat på buffeten.

For konferansegrupper, familiesamlinger og andre sammenkomster:

Vi trenger navn og telefonnummer til alle som deltar på samlingen. Bruk deltakerlisten til dette.

I møterommene og selskapslokaler legges det til rette for god avstand mellom deltakerne.

Det er alltid ekstra desinfeksjon tilgjengelig i møtelokalene. For å minske faren for smitte ber vi om at man desinfiserer for eksempel håndtak til kaffekanner og vannmugger mellom bruk. Ikke ta på kopper eller glass du ikke selv skal bruke.

Vi har god kommunikasjon med kommunelegen i Færder og Miljørettet Helsevern som gir oss råd på god praksis av smittevern. Vi holder oss også kontinuerlig oppdatert på nasjonalrestriksjoner og lokale regler i Færder Kommune og omegn. 

   FHI

   HelseNorge

   Færder Kommune 

20190918_144112.jpg

Aktiviteter

Badehuset og våre andre fasiliteter er til fri bruk for våre gjester, vi har dog noen restriksjoner i forhold til bruk av badehuset:

Badstuen og boblebadet holdes stengt.

 

Vi ber om at du skifter og dusjer på ditt eget hotellrom før bruk bassenger. Det er morgenkåper og tøfler tilgjengelig på ditt hotellrom som kan benyttes når du skal gå til Badehuset.

Bassenget er til fri bruk, men hold avstand til andre som ikke er i din husstand ved bruk.

Solsenger og lenestoler er tilgjengelig i og rundt Badehuset. Pass på at du tar ett nytt håndkle som du sitter/ligger på, disse er tilgjengelig i Badehuset. Putene blir regelmessig vasket.

20180530_113523.jpg