Generelle betingelser

Følgende bestemmelser gjelder ved opphold på Engø Gård

Innsjekk/
Utsjekk

Rommene er klare for innsjekk fra kl. 15.00. Innsjekk senere enn kl. 18.00 må avtales på forhånd. Utsjekk er innen kl. 11.00 avreisedagen. Ved ledig kapasitet kan utsjekk forlenges til kl. 14.00 mot et vederlag på kr. 500,-. 

Sen ankomst

Hvis dere ankommer etter kl. 18.00 ber vi om at dere gir beskjed til resepsjonen. Etter resepsjonens stengetid kan dere sjekke inn i baren som befinner seg i Låven.

Kansellering og uteblivelse (no show)

Avbestilling av rommet må skje innen kl. 18.00 dagen før ankomst.

Skjer avbestilling senere enn dette tidspunktet, belastes gjesten for et romdøgn (rompris eller pakkepris).

Røyking & Husdyr

Engø Gård er et røykfritt hotell og dessverre er ingen husdyr tillatt i våre fellesarealer. Husdyr er tillatt på spesifikke rom mot et gebyr. Det må gis beskjed på forhånd dersom man ønsker å ha med husdyr.

Betaling

Dere kan betale oppholdet ved avreise med kontanter, gavekort, bank-, visa,- eller mastercard.

For å bekrefte oppholdet trenger vi et kredittkort nr. og utløpsdato før ankomst.

Nøkkel

Vennligst lever nøkkelen til rommet ved utsjekk. Hvis den skulle bli med i bagasjen hjem må den returneres så snart som mulig. Hvis nøkkelen ikke returneres blir det belastet kr. 1.000,- for bestilling av ny nøkkel og skifting av lås.

Priser

Engø Gård AS forbeholder seg retten til å justere prisene som følge av endrede skatter og avgifter eller andre forhold utenfor bedriftens kontroll.

El-biler

Vi har to ladestasjoner tilgjengelig på hovedparkeringsplassen. Det er førstemann til mølla og vi ber gjestene om å flytte bilen når dere har ladet bilen tilstrekkelig slik at andre gjester også får muligheten til å lade bilen sin. Kr. 10,- per time.