Gå til innholdet

Argentinsk Winemakers Dinner

Bli med på Argentinsk aften med vinsmaking og mat på Engø Gård.

 

På årets første Winemakers Dinner har vi gleden av å samarbeide med den Argentinske Ambassaden og Vinhuset Trapiche.

Trapiche ble etablert i 1883 ved foten av Andesfjellene i Mendoza. De er en av Argentinas eldste vingårder og det største eksporterte premiummerket med tilgjengelighet i mer enn 80 land. Trapiche opprettholder en av landets mest varierte porteføljer, inkludert en rekke prisbelønte Malbec viner.Vinmakeren Daniel Pi legger vekt på kvalitet, innovasjon og variasjon.

Engø Gårds kjøkkensjef, Marcos Scorza, er selv fra Argentina og vil denne kvelden sette sammen en utsøkt meny som er basert på norske råvarer og inspirert av argentinske tradisjoner.

 

Program:

17:00     Vinsmaking med 5 argentinske viner og argentinsk fingermat

19:00     Aperitiff

19:30     5 retters meny med 5 viner. Menyen er basert på norske råvarer og argentinske viner   

Overnatting i dobbeltrom med frokost.

Frokost  serveres  08:30-10:30 

 

Fra kr. 2.750,- pr. person i dobbeltrom.

Ta kontakt med resepsjonen på post@engo.no eller 33 30 31 00 for bestilling eller bestill direkte på nett her

Velkommen.

Informasjon:

26. januar 2019
17:00 - 22:00

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 39 00 48
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2019 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av 07 interaktiv