Gå til innholdet

Champagnedøgn på Engø Gård

 

Ikke gå glipp av årets andre Winemakers Dinner som er denne gangen i samarbeid med Francis Orban Champagne og Holtens Gård I Stavern.

 

Orbans kjærlighetsaffære med Champagne begynte fire generasjoner siden i 1929, nå under ledelse av Francis Orban. Deres vingård ligger i hjertet av Marne-dalen, hvor champagne ble født, ca 15 km fra Epernay, hovedstad av Champagne. Denne landsbyen er atypisk på mange måter: en ideell eksponering og solskinn, en eksepsjonell leire-kalkstein terroir og et perfekt mikroklima som er gunstig for dyrking av Pinot Meunier, som er hoved druen hos Orban.

I dag, med ønsket om å alltid tilfredsstille sine klienter, finner vi en naturlig eleganse og en unike trek som speiler deres familie og terroir.

 

Holtens er en familieeiet og -drevet bedrift som holder til på Foldvik i Stavern.

De produserer musserende basert på norske, lokale frukter og bær på Méthode Champenoise og med champagnegjær. Boblene er små og myke, og har blitt til gjennom lang gjæring på flaske. Flaskene vris og vendes for hånd, med omtanke før gjæren til slutt fjernes og den endelige korkingen skjer. Alt basert på tradisjonsrikt håndverk, og uten filtrering.

Epler, jordbær, rabarbra og stikkelsbær fra egen produksjon og nærområdet er råvarer som skal være med å gi den friske, tørre, smaksrik kvaliteten til Holtens viner.

Inkludert i pakken: 

Engødøgn med Afternoon Tea, champagnesmaking ink. kurs i sabling og 5-retters middag med viner fra Francis Orban og Holtens Gård.

Det blir servert 5 forskjellige champagner fra Francis Orban  og 3 forskjellige fra Holtens gård.

Begge produsentene er her og det blir god tid til å bli kjent med dem under Afternoon Tea med påfølgende smaking.

Pris fra kr. 3.120,- per person i dobbeltrom. 

Reserver via resepsjonen på post@engo.no / tlf. 33 30 31 00 eller direkte på nett her

Informasjon:

30. mars 2019
15:00 - 23:00

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 30 31 00
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2019 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av Coretrek