Gå til innholdet

Elisabeth "Bettan" Andreassen


 

Bettan er tilbake på Engø Gård søndag 21. juli!

Her i Norge er vi gjerne på fornavn med våre mest folkekjære artister. Når vi snakker om Elisabeth Andreassen holder det med kjælenavnet. «Bettan» ble født i Sverige, med norske foreldre, og gjorde seg først bemerket på scenene hos søta bror. Etter hvert ble imidlertid Chips, duoen Bettan hadde sammen med Kikki Danielsson, også populære her i Norge. Og da hun vant den internasjonale Grand Prix-finalen i tospann med Hanne Krogh i Bobbysocks skrev hun seg for alltid inn i norsk populærhistorie. Siden har det fortsatt å swinge av «Bettan», enten hun har kjørt solo eller samarbeidet med andre artister på begge sider av grensen. Sist så du henne i «Hver gang vi møtes» på TV2 – like strålende som alltid.

Dette vil du ikke gå glipp av!

 

Innslipp på konsertområde kl. 17.00 

Konsertstart kl. 18.00 – varighet ca 75 min uten pause.

På konsertområdet, gressplenen foran Engø Gård sin restaurant med utsikt til Grimestadbukten, blir det satt opp begrenset med sitteplasser, alle konsertgjester anbefales derfor å ta med egen stol og klær etter værforholdene.

 

Info om servering:

Lunsj (fast 3-retters meny) med bordsetning kl. 12.00 og kl. 15.00. Må forhåndsbestilles.Vi gjør oppmerksom på at alle bordreservasjoner gjelder for 2 timer, og ber om hensyn til at det er andre gjester som skal benytte bordet ved neste servering. 

N.B. Ingen afternoon tea servering denne dagen.

Servering fra baren før og under konserten.

Konsertmat serveres fra kl 17.00 til konserten er ferdig.

Middag etter konserten i restauranten med 4-retters meny.

 

Pris billett  480,- ink. avgifter.

BESTILL BILLETT

Pris Konsertpakke fra kr. 2.045,- per person i dobbeltrom. Inkluderer billett, 4-retters middag, overnatting og frokost.

BESTILL OPPHOLDSPAKKE

 

Mer info

Informasjon:

21. juli 2019
17:00 - 19:30

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 30 31 00
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2019 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av Coretrek