Gå til innholdet

Hummer & Skalldyr Aften

Vi inviterer til helaften med hummer og skalldyr i vårt lokale Sjøboden nord i Røssesundet på fredag 6. oktober 2017.

Prisen for arrangementet er fra kr. 795,- pr. person ekskl. drikke.

Kvelden starter med oppmøte i Biblioteket ved resepsjonen på Engø Gård og kl. 18.00 går vi sammen ned til Sjøboden som ligger ca 7 min rusletur fra hotellet. Vi går på skogssti langs engen så det kan være lurt med gode sko.

Når vi kommer frem til Sjøboden har vi klart boblende drikke for de som vil ha dette, både med og uten alkohol, og appetittvekkere serveres på terrassen med flott utsikt utover Røssesundet og fin fyr i peisen inne. Vi går så til bords hvor det blir servert en hummer-rett til forrett og ettterpå sendes store skalldyrsfat rundt bordet og du forsyner deg med akkurat det du liker best – her finner du alt fra reker til østers. Vi vil også ha hummer tilgjengelig for de som vil ha dette i tillegg, pris på dette kommer nærmere arrangementet. Vi avslutter med en deilig Crème Brûlée til dessert.

Vi tar med et utvalg av drikkevarer som passer til skalldyr, både øl, vin og alkoholfrie alternativer vil være tilgjengelig for bestilling gjennom kvelden. 

Etter middagen serveres det kaffe og en avec fro de som ønsker dette, velg mellom Cognac eller likør. Nyt den rolige, lune, og rustikke stemningen som Sjøboden byr på. Om noen vil ha noe mer å drikke kan dette kjøpes i tillegg - kun kortbetaling.

Kvelden avsluttes senest kl. 23.00 og vi følger dere gjerne tilbake til gården.

Vil du være med på «Hummer & Skalldyr Aften» i Sjøboden? Påmelding gjøres via post@engo.no eller på tlf. 33 39 00 48.

Viktig informasjon

Det er maks 20 plasser på dette arrangementet, så vær rask med å reservere din plass.

"Hummer & Skalldyrs Aften" arrangeres på fredag 6. oktober 2017 med åpen påmelding som et av arrangementene som tilbyd under Færder Hummerfestival. Samme opplegg kan bestilles for grupper; privat eller med firma - ta kontakt for å avtale dag og motta tilbud.

Avbestilling av plass på arrangementet kan gjøres inntil 7 dager før. Engø Gård reserverer rett til å kansellere arrangementet senest fredag 25. november 2016. Beskjed om kansellering vil gjøres skriftlig pr. e-post og kun dersom det ikke er nok deltakere påmeldt. 

Informasjon:

6. oktober 2017
18:00 - 23:00

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 39 00 48
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2015 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av 07 interaktiv