Gå til innholdet

Juletorsk på bryggekanten

Vi inviterer til en hyggelig aften med juletorsk i vårt lokale Sjøboden nord i Røssesundet på tirsdag 5. desember 2017!

Prisen for arrangementet er kr. 650,- pr. person ekskl. drikke.

Kvelden starter med oppmøte i Biblioteket ved resepsjonen på Engø Gård kl. 17.45, vi går sammen ned til Sjøboden som ligger ca 7 min rusletur fra hotellet. Vi går på skogssti langs engen så det kan være lurt med gode sko. Du kan også møte opp direkte i Sjøboden på Engøbrygga hvis du ønsker det, men husk at det lite med parkeringsmuligheter der og vi anbefaler derfor å sette bilen på parkeringsplassen oppe på gården. 

Når vi kommer frem til Sjøboden kan de som vil få servert musserende vin eller annet godt drikke, vi sørger for fin fyr i peisen inne. På bordet vil du finne den deilige juletorsken med godt tilbehør. Det vil være persillepoteter og annet tradisjonelt tilbehør, som alltid i Sjøboden blir det servert godt brød og smør. Vi dekker opp vårt rustikke langbord for en hyggelig kveld og tar med et utvalg av drikke som passer til.

Etter middagen kan du gjerne få en kaffe og avec, velg mellom Cognac eller likør. Da er det bare å nyte den rolige, lune, og rustikke stemningen som Sjøboden byr på. Kvelden avsluttes senest kl. 23.00 og vi følger dere gjerne tilbake til gården.

Både mat og drikke betales direkte i Sjøboden - kun kort betaling.

Vil du være med på «Juletorsk på bryggekanten» i Sjøboden? Påmelding gjøres via post@engo.no eller på tlf. 33 39 00 48.

Viktig informasjon

Det er maks 20 plasser på dette arrangementet.

«Juletorsk på bryggekanten» arrangeres på tirsdag 5. desember 2017 med åpen påmelding. Samme arrangement kan bestilles for grupper over 10 personer på andre dager – ta kontakt for å avtale dag og motta tilbud.

Avbestilling av plass på arrangementet kan gjøres inntil 7 dager før. Engø Gård reserverer rett til å kansellere arrangementet senest tirsdag 28. november 2017. Beskjed om kansellering vil gjøres skriftlig pr. e-post og kun dersom det ikke er nok deltakere påmeldt.

Informasjon:

5. desember 2017
18:00 - 23:00

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 39 00 48
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2017 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av 07 interaktiv