Gå til innholdet

Sommerkonsert med Ole Paus

Ole Paus er igjen klar for sommerturné og denne gangen på veien alene uten sin rustne halvdel. Han har vel aldri passet tittelen nasjonalskald, til det har han laget for mye bråk og huskestue de siste førti-og-noe år som artist, poet og forfatter. Her blir det servert alt fra Ole  gode gamle kjente låter så det blir en helaften med Ole Paus.

Innslipp på konsertområde kl. 17.00 

Konsertstart kl. 18.00 – varighet ca 75 min uten pause.

Ingen aldersgrense

På konsertområdet, gressplenen foran Engø Gård sin restaurant med utsikt til Grimestadbukten, blir det satt opp begrenset med sitteplasser, alle konsertgjester anbefales derfor å ta med egen stol og klær etter værforholdene.

Info om servering:

Lunsj (fast 3-retters meny) med bordsetning kl. 12.00 og kl. 15.00. Må forhåndsbestilles.Vi gjør oppmerksom på at alle bordreservasjoner gjelder for 2 timer, og ber om hensyn til at det er andre gjester som skal benytte bordet ved neste servering. 

N.B. Ingen afternoon tea servering denne dagen.

Servering fra baren før og under konserten.

Konsertmat serveres fra kl 17.00 til konserten er ferdig.

Middag etter konserten i restauranten med 4-retters meny.

 

Pris billett  kr 350,- + avgift 25,-

Ledsager gratis uten billett, må vise gyldig ledsagerbevis!

BESTILL BILLETT

Pris Konsertpakke fra kr. 2.165,-,- per person i dobbeltrom. Inkluderer billett, 4-retters middag, overnatting og frokost

BESTILL KONSERTPAKKE

 

Ole Paus er som kjent en magiker til å ta tak i det aktuelle publikum og kaste et nytt og annerledes lys over dagen i dag og det aktuelle stedet vi befinner oss på.

Historiene treffer deg enten de blir fortalt i røyk og damp på en kneipe, fra konsertscenen i et kulturhus, fra TV-skjermen i «Hver Gang Vi Møtes» eller fra prekestolen i en kirke..

Mange av Ole Paus viser har vist seg for sterke for offentlig utgivelse, men det hindrer ham ikke å fremføre dem når han står på scenen- til stor glede for hans stadig større publikum.

Som plateartist er Ole Paus i en særstilling her i landet. Hans ca. 30 plateutgivelser spenner fra den råeste og muntreste satire i Paus-Posten 1-4 («En orkan av moro» - Arne Hestenes) via vare og medmenneskelige bekjennelser («Vår første og største rocke-poet» – Fredrik Wanderup).

Når Ole Paus nå legger ut på veien, inviterer han publikum til et møte med hele hans mangesidige begavelse. Humor, poesi, råskap, ømhet, sylskarpe kommentarer og upassende omfavnelser, - kort sagt alt dette uforutsigbare som gjør ham til Ole Paus, - den eneste av sitt slag.

 

Informasjon:

14. juli 2019
17:00 - 19:30

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 30 31 00
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2019 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av Coretrek