Gå til innholdet

VAMP Sommerkonsert

Vi gleder oss til VAMP konserten på torsdag!  
På grunn av arrangementets populæritet oppfordrer vi alle konsertgjester å ta med egen stol.
Husk også klær etter værforhold.
Velkommen!

Vamp band på Engø Gård
 

VAMP er tilbake på Engø Gård torsdag 1. august

Vamp tilhører eliten av norsk musikkliv. De har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige. De har solgt plater i bøtter og spann  og høstet mye heder og ære , bl.a  5 Spellemannpriser og Prøysenprisen.

 

Innslipp på konsertområde kl. 17.00 

Konsertstart kl. 18.00 – varighet ca 75 min uten pause.

På konsertområdet, gressplenen foran Engø Gård sin restaurant med utsikt til Grimestadbukten, blir det satt opp begrenset med sitteplasser, alle konsertgjester anbefales derfor å ta med egen stol og klær etter værforholdene.

 

Info om servering:

Lunsj (fast 3-retters meny) med bordsetning kl. 12.00 og kl. 15.00. Må forhåndsbestilles.Vi gjør oppmerksom på at alle bordreservasjoner gjelder for 2 timer, og ber om hensyn til at det er andre gjester som skal benytte bordet ved neste servering. 

N.B. Ingen afternoon tea servering denne dagen.

Servering fra baren før og under konserten.

Konsertmat serveres fra kl 17.00 til konserten er ferdig.

Middag etter konserten i restauranten med 4-retters meny.

 

Pris billett  480,- ink. avgifter.

BESTILL BILLETT

Pris Konsertpakke fra 2645,- per person i dobbeltrom. Inkluderer billett, 4-retters middag, overnatting og frokost

BESTILL KONSERTPAKKE 

 

VAMP artistene: 

Øyvind Staveland, Vamps gründer, er den eneste av besetningen som har vært med gjennom hele deres 24-årige karriere. Han har laget mange av Vamps sanger og spiller fele, bratsj, fløyter og trekkspill.                                                          

Jan Toft har hovedvokal og spiller gitar. Jan er Vamps originalvokalist, og var med  fra starten av i 1991 og fram til 1998. I den perioden laget han flere av Vamps sanger. Jan har gitt ut 2 soloalbum, jobbet som produsent og skuespiller. Nå  er han endelig tilbake igjen!                                                                                                          

Odin Staveland ble i 2004 involvert som låtskriver og musiker til Vamps plate  ”Siste stikk” (utgitt i 2005). Siden har han turnert og spilt inn plater med Vamp, samtidig som han har komponert musikk til teater og film og jobbet som produsent. Og senest i mars kommet ut med sin første soloplate. Odin synger, spiller piano, trommer, percusjon og trekkspill.   

Bjørn Berge på gitarer og banjo, er kjent for sin energi og gitarteknikk.  Han har selv gitt ut  12 album og blitt belønnet med 2 Spellemannspriser. Som soloartist har han turnert Europa på kryss og tvers og gjort festivaler verden over, blant annet i USA, Canada, Russland og Ukraina.                                               

Kjetil Dalland er en av landets mest rutinerte bassister og  jobber også som produsent og komponist. Han har turnert med en lang rekke kjente artister, som Mari Boine, Bertine Zetlitz, Kurt Nilsen, Lene Marlin, Nico Valkaepaa med flere.

Lars-Eirik Støle spiller på tangenter av alle slag. Han er kjent fra Haugesund Popensemble og nå fra Ford Rekord, i tillegg til at han er musiker i Odin Stavelands band.  Og han fyller ut og topper mannskoret Vamp!

Mer info

Informasjon:

1. august 2019
17:00 - 19:30

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 30 31 00
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2019 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av Coretrek