Gå til innholdet

Klassisk gratiskonsert - Edvard Grieg

Den 23. juni får vi besøk av noen fantastiske unge talenter; Christopher Tun Andersen (fiolin), Nikita Khnykin (klaver),  Marina Kan Selvik (klaver). De holder gratiskonsert på Engø Gård og vil fremføre et klassisk reportoar fra blant andre Edvard Grieg og Franz Liszt. 

Program

Kl. 17.00 – Innslipp til konsertlokalet. Det vil være enkel servering av drikke tilgjengelig.
Kl. 18.00 – Konserten starter. Varighet ca 60 minutter.

Konserten holdes i vårt lokale Paviljongen i bygget Pensjonatet (resepsjonen), det vil være mulighet for å få servert noe godt i glasset som kan nytes på den koselige uteplassen mot engen og urtehagen før konsertstart. Konserten holdes innendørs.

Konsertprogram

Edvard Grieg: «Du fatter ej bølgernes evige gang» fra op. 52
Franz Liszt: Mefistovals
Edvard Grieg: Sonate for fiolin og klaver nr. 2 i G-dur:
Lento doloroso/Allegro vivace – Allegretto tranquillo – Allegro animato.
Fra Stemninger op. 73: «Lualåt»
Franz Liszt: To Paganini-etyder.

Pris

Gratiskonsert. 

Servering

Lunsj serveres som normalt i restaurantbygget Låven, klikk her for å se tider
Vi gjør oppmerksom på at alle bordreservasjoner gjelder for 2 timer, og ber om hensyn til at det er andre gjester som skal benytte bordet ved neste servering. 

Afternoon Tea servers fra kl. 15.00 - 17.00 i restaurantbygget Låven

Middag serveres som normalt i restaurantbygget Låven, menyen vil være tilgjengelig i slutten av mai. Klikk her for å se meny.

I konsertlokale vil det være enkel servering av drikke fra kl. 17.00.

Litt om artistene

Christopher Tun Andersen er student ved Norges musikkhøgskole og Manhattan School of Music. Han har vunnet en rekke internasjonale priser og konsertert i flere land. Som solist med orkester har han fremført fiolinkonserter av Mendelssohn, Tsjaikovskij og Brahms.

Marina Kan Selvik gjorde sin første solokonsert med symfoniorkester da hun var 7 år gammel og har siden gitt solokonserter og vært solist med orkestre i mer enn 20 land. Marina Kan Selvik har vunnet mange internasjonale konkurranser, blant annet Nordic Piano Competition i Malmø. Hun har vært solist med flere av de norske symfoniorkestrene, senest med KORK på nyttårskonserten i Oslo Konserthus i januar 20178.

Nikita Khnykin er 14 år og går på Majorstuen skole for musikktalenter. Han har vunnet enn rekke priser og hatt flere oppsiktsvekkende konserter, blant annet som solist I Tsjaikovskijs klaverkonsert. I fjor ble han æresprisvinner på Steinway-festivalen i Hamburg. 

Informasjon:

23. juni 2017
18:00 - 19:00

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 39 00 48
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2018 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av 07 interaktiv