Gå til innholdet

Julebordsesong på Engø Gård

Jul er en tid hvor man samles rundt bordet, man forteller gode historier, nyter god mat og deler en hyggelig opplevelse. På Engø Gård har vi lagt alt til rette for at dere skal få en kveld dere vil minnes med et smil, uansett hvor mange dere er og om det er kollegaer, venner eller familie som samles – vi har noe for alle!

Engø Gårds Julebuffet

For større grupper, minimum 30 personer, kan vi tilby en julebuffet utenom det vanlige. Vi lager retter med både eksklusive og tradisjonelle råvarer samt alt du trenger av tilbehør og en god dessert som en deilig avslutning. Etter middagen byr vi på kaffe og petits fours som er tilpasset høytidens tradisjoner.

Pris pr. person kr. 845,- inkl. buffet med dessert, kaffe og petits fours.

Drikkevarer utover kaffe etter middagen er ikke inkludert i prisen.

Vi kan gi din gruppe et godt tilbud på overnatting, da kan de la bilen stå og nyte hele kvelden i våre hyggelige lokaler.

Hverdagsjulebord
mandag til torsdag

Det er en travel tid når det nærmer seg jul og vi vet at helgen gjerne brukes til julemarked, pepperkakebaking, julegavehandling og familieselskaper. Derfor har vi valgt å sette opp en julebordpakke som man kan benytte seg av midt i uken! Med frokostservering fra kl. 7.30 om morgen passer denne pakken også fint til de som må tilbake på jobb dagen etter.

Pris fra kr. 1.495,- pr. person i dobbeltrom inkl. 4-retters meny, overnatting og deilig hjemmelaget frokost.

Tillegg på kr. 550,- for enkeltrom.
Drikkevarer er ikke inkludert i prisen.

Lutefiskaften

Det er mange mattradisjoner knyttet til julen i Norge – en av dem er den berømte lutefisken. Vi serverer lutefisk med klassisk tilbehør, men med vår egen Engø vri.  

Pris pr. person kr. 500,- inkl. lutefiskmeny.

Drikkevarer er ikke inkludert i prisen.

Vi arrangerer Lutefiskaften den 11. november 2017, men dette arrangementet kan også bestilles for grupper på minimum 30 personer helt frem til jul. Under Lutefiskaften den 11. november kan du melde deg på som enkeltperson, par eller gruppe - vi reserverer plass til deg på arrangementet. Servering vil blir på fellesbord, det vil si at du har reservert en plass, men ikke et eget bord til arrangementet.

Sjøboden – den gode stemningen
«Juletapas»

Juletapas kan være så mangt. I Sjøboden vår vil vi diske opp med blant annet sild, laks og skinke, både tradisjonelle og utradisjonelle favoritter, vi serverer også vårt gode brød og smør ved siden av. Som alltid har vi et utvalg av drikke tilpasset maten.

Pris pr. person kr. 650,- inkl. juletapsmeny.

Drikkevarer er ikke inkludert i prisen. Betaling kun med kort.  

Rundt bordet er det plass til 20 personer. Vi setter opp kvelder hvor du kan reservere en plass rundt bordet, datoer finner du på vår hjemmeside. Det er også mulighet å bestille dette julebordet for grupper, minimum 10 personer, fra 6. november og frem til jul.

 «Juletorsk på bryggekanten»

På bordet vil du finne den deilige juletorsken med godt tilbehør. Det vil være persillepoteter og annet tradisjonelt tilbehør, som alltid i Sjøboden blir det servert godt brød og smør. Vi dekker opp vårt rustikke langbord for en hyggelig kveld og tar med et utvalg av drikke som passer til.

Pris pr. person kr. 650,- inkl. juletorskmeny.

Drikkevarer er ikke inkludert i prisen. Betaling kun med kort.  

Rundt bordet er det plass til 20 personer. Vi setter opp kvelder hvor du kan reservere en plass rundt bordet, datoer finner du på vår hjemmeside. Det er også mulighet å bestille dette julebordet for grupper, minimum 10 personer, fra 6. november og frem til jul.

Julemiddag

Fra 1. november serverer vi en Inspirasjonsmeny med preg av jul. Kom og nyt atmosfæren, med fyr på peisen og de gode smakene vårt kjøkken og vår vinkjeller har å by på.

Pris fra kr. 845,- pr. person for 4-retters meny.
Vi tilbyr opp til 7-retter og det tilkommer kr. 100,- pr. person pr. ekstra rett.
Drikkevarer er ikke inkludert i prisen

Vi har også pakker inkludert mat og overnatting, ta kontakt med oss for mer informasjon. 

Informasjon:

1. november 2017
00:00 - 00:00

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 39 00 48
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2018 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av 07 interaktiv