OPERATIONS MANAGER

Engø Gård søker Operations Manager til en av Norges beste restauranter og hotell,

i fantastiske omgivelser på Tjøme. 

Som Operations Manager vil du være ansvarlig for at vårt gode renommé ivaretas og videreføres. Du får hovedansvaret for at gjestenes forventninger til konferanseopplevelsen på Engø Gård blir innfridd. Hos oss har vi til enhver tid fokus på høy kvalitet og førsteklasses service. Rollen rapporterer til Daglig Leder og er en del av hotellets ledergruppe.

Hovedansvarsområder:

  • Hovedansvarlig for konferanse og housekeeping 

  • Planlegging og utvikling av avdelingene 

  • Utvikling og oppfølging av personalet og oppsett av vaktlister

  • Ansvarlig for budsjett, innkjøp, lagerbeholdning 

  • Hovedkontakten med leverandører og oppfølging av disse

 

Kvalifikasjoner:

  • Faglig dyktig og dedikert Operations Manager med et øye for detaljer 

  • En dyktig leder og motivator 

  • God erfaring med økonomistyring, kan analysere resultater og eventuelt korrigere lønnsomhet via timestyring, innkjøp og kostnadskontroll. 

  • Bred kunnskap om housekeeping og holder deg på eget initiativ oppdatert på utvikling og trender på feltet

  • Gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk

  •  

Personlige egenskaper:

  • Positiv, strukturert og kvalitetsbevisst leder med naturlig autoritet som evner å bygge sterke, dedikerte team

  • Lidenskapelig opptatt av gjesteopplevelser og behersker å kombinere høy servicegrad og kreativitet med god økonomisk styring.

 

Engø Gård tilbyr:

  • Spennende erfaring ved et av Norges ledende hotell og restauranter, i fantastiske omgivelser på idylliske Tjøme

  • Muligheten til å jobbe med et faglig sterkt og dedikert team med store ambisjoner på vegne av våre gjester

  • En allsidig jobb hvor ingen dager er like. 

  • Vi kan være behjelpelig med bolig, om du kommer langveis fra

  • Konkurransedyktige betingelser og stor fleksibilitet utenom høysesong

 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte rekrutterende leder:

Emma Järpell ej@engo.no

Send din søknad til post@engo.no– merk mailen med «Søknad på stillingen Operations Manager» Vi ønsker din CV og en begrunnelse på hvorfor vi er en Perfect match! 

FOOD AND BEVERAGE MANAGER

Engø Gård søker Food and Beverage Manager til en av Norges beste restauranter og hotell, i fantastiske omgivelser på Tjøme. 

Engø Gård har vært kjent for mat og vin i god harmoni i snart 20 år, og vi utvikler oss kontinuerlig innen fine-dining konseptet.

Som Food and Beverage Manager på Engø Gård vil du være ansvarlig for at vårt gode renommé ivaretas og videreføres sammen med Vincent Foppen, vår kjøkkensjef. Dere har hovedansvaret for at gjestenes forventninger til servicen og opplevelsen hos oss blir innfridd med fokus på kvalitet og service. På Engø Gård er vi opptatt av at alle måltider skal holde høy standard. Både frokost, lunsj, afternoon tea og middag skal serveres med fokus på den ypperste kvalitet.

På Engø Gård lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet.

Vi setter vår stolthet i at maten og gjerne drikken vi serverer skal være lokalprodusert, og samarbeider med lokale bønder & vinmakere.

Hovedansvarsområder:

  • Hovedansvarlig for våre F&B outlets og sørger for at det alltid leveres service av høyeste kvalitet til alle måltider.

  • Planlegging og utvikling av vin og barkart

  • Planlegging og utvikling av vinkjeller 

  • Utvikling og oppfølging av personalet og oppsett av vaktlister

  • Ansvarlig for budsjett, innkjøp, lagerbeholdning og varetelling

  • Hovedkontakten med leverandører og oppfølging av disse

 

Kvalifikasjoner:

  • Faglig dyktig og dedikert leder med et øye for detaljer.

  • En dyktig leder og motivator som holder hodet kaldt i hektiske stunder

  • God erfaring med innkjøp og økonomistyring, kan analysere resultater og eventuelt korrigere lønnsomhet via timestyring, innkjøp og kostnadskontroll. 

  • Bred kunnskap om mat og vin, og holder deg på eget initiativ oppdatert på utvikling og trender på feltet

  • Utpreget vinkunnskap, fordelaktig med formell utdanning.

  • Gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk

 

Personlige egenskaper:

  • Positiv, strukturert og kvalitetsbevisst leder med naturlig autoritet som evner å bygge sterke, dedikerte team

  • Lidenskapelig opptatt av mat & drikke i kombinasjon, gjesteopplevelser og behersker å kombinere høy servicegrad og kreativitet med god økonomisk styring.

 

Engø Gård tilbyr:

  • Spennende erfaring ved et av Norges ledende hotell og restauranter, i fantastiske omgivelser på idylliske Tjøme

  • Muligheten til å jobbe med et faglig sterkt og dedikert team med store ambisjoner på vegne av våre gjester

  • En allsidig jobb hvor ingen dager er like. Vi har spennende arrangementer som tema-kvelder, Winemakers Dinner og konserter året rundt, samt a la carte servering og brylluper

  • Vi kan være behjelpelig med bolig, om du kommer langveis fra

  • Konkurransedyktige betingelser og stor fleksibilitet utenom høysesong

  • Stillingen rapporterer til Daglig leder og er en del av hotellets ledergruppe.

 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte rekrutterende leder:

Emma Järpell, ej@engo.no

Send din søknad til post@engo.no– merk mailen med «Søknad på Food and Beverage Manager» Vi ønsker din CV og en motivering til hvorfor vi er en Perfect match! 

Intervjuer gjennomføres fortløpende, siste dag for å sende søknad er 19/1

For mer informasjon om Engø Gård, besøk www.engo.no 

DHHS_logo1_sort.png
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon

All rights reserved Engø Gård, Gamle Engøvei 25, 3145 Tjøme, Norway