top of page

LEI DITT EGET HOTELL
- Opplev Engø Gård eksklusivt

Låven bryllup.jpg

Senk skuldrene i landlige omgivelser, med vakre rom, spaavdeling, samt moderne kurs- og konferansefasiliteter.  Sist men ikke minst, nyt vår restaurant med mat og vin i verdensklasse!

Vi har lang erfaring med gjennomføring av store og små møter, kurs og konferanser.  


Eksklusiv disponering av hotellet fra kl. 15.00 ankomstdagen til kl. 11.00 avreisedagen.
.jpg

Noen ganger har man lyst på litt ekstra stas rundt feiringen, eller behov for ro rundt det viktige møtet. På Engø Gård har dere muligheten til akkurat dette.

 

Her kan dere leie hele hotellet og disponere det alene, selvsagt med hotellets vertskap tilstede.

Dere får tilgang til gårdens 49 unike hotellrom med 120 sengeplasser – smakfullt innredet med utsøkt blanding av stilmøbler og moderne komfort. Dere får også tilgang til Peisestuen, Restaurant Pileredet, Brasserie Nina, våre fem møterom og Spa Badehuset. Som de eneste gjestene får dere full fokus fra oss. Vi vil gjøre vårt ytterste for at dere får et minne for livet. 

 

Enten dere ønsker bryllup, en stor bursdag, strategisamling, styremøte,  konferanse, kick-off, sommerfest eller julebord, skreddersyr vi gjerne et tilbud for deg og/eller din bedrift. 

På Engø Gård legger vi til rette for den roen, inspirasjonen og fokuset dere ønsker. Uforstyrret og tett på hverandre, og med vertskapet rett i nærheten til enhver tid, gir det alle muligheter for et godt resultat.

bottom of page