top of page
mat_edited.jpg


GOURMETMENY

 


Fra 21/3-3/6
Med forbehold om små endringer

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

BIFF TARTAR

Potetskum, taleggio og kaperscrumble
L,Su

SKATE

Glasert i paprika med bakt purreløk, skalldyrsaus og ristet brød
L,B,G(hvete)

HVIT ASPARGES

Sitronsmør med rogn og surdeigskrutonger
L,F

GRANITÉ

Rabarbra marinert i nypeblomst

ENGØS TORTELLINI

Braisert hjort, pepperrot og betesaus

L,G(hvete)

SALTIMBOCCA

Stekt blomkål, persillepuré og choronsaus
L,E,Su

OSTEVOGN

Utvalg av sesongens oster
L,G(hvete),N,Su

SITRUS & HVIT SJOKOLADE

Marinert sitrus, hvit sjokolademousse, confitert kumkvat og sitrusgelato
L,G(hvete)

Pileredet mat24.jpg


ENGØMENY

 


Fra 21/3-3/6
Med forbehold om små endringer

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

BIFF TARTAR

Potetskum, taleggio og kaperscrumble
L,Su

HVIT ASPARGES

Sitronsmør med rogn og surdeigskrutonger
L,F

SALTIMBOCCA

Stekt blomkål, persillepuré og choronsaus
L,E,Su

SITRUS & HVIT SJOKOLADE

Marinert sitrus, hvit sjokolademousse, confitert kumkvat og sitrusgelato
L,G(hvete)

ALLERGENMERKING

G = Gluten, S = Skalldyr, E = Egg, F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, L = Laktose, N = Nøtter, C = Selleri,

Sp = Sennep, Se = Sesam, Su = Sulfitt, Lu = Lupin, B = Bløtdyr, M = Melk

bottom of page