top of page


GOURMETMENY
Fra 29/5-13/8
Med forbehold om små endringer
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
KRABBESALAT
Marinert zucchini og avokadokrem
SJØKREPS
Brokkolini og romescosaus
ENGØS PENNETTE
Knivskjell, karse og røkt smør
SOMMERKÅL
Stekt kapers, ramsløkolje og karri
GRANITÉ
Grønt eple, selleri og ingefær
INDREFILET
Burrata, ratatouille, olivenolje og kjøttsjy
OSTEVOGN
Utvalg av sesongens oster
JORDBÆR
Cannoli, pistasjgelato og rabarbramarmelade

ENGØMENY
Fra 29/5-18/6
Med forbehold om små endringer
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
KRABBESALAT
Marinert zucchini og avokadokrem
SOMMERKÅL
Stekt kapers, ramsløkolje og karri
INDREFILET
Burrata, ratatouille, fritert polenta, olivenolje og kjøttsjy
JORDBÆR
Cannoli, pistasjgelato og rabarbramarmelade

bottom of page