top of page
mat_edited.jpg


GOURMETMENY

 


Fra 2/6-1/9
Små endringer kan forekomme.

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer
x

HVALTATAKI

Tørrmodnet med chimichurri
F,Su

​​

TOMATER FRA HANASAND GÅRD

Syltede bjørnebær og bjørnebærgelé med urter

G(hvete)

KAMSKJELL FRA HITRA

Ajo blanco, olivenolje, marconamandler og grønt eple

B,N(mandel)

ENGØS PAPPARDELLE

Krabbe, gulrotsmør og blomkarse
E,G(hvete),L,S

GRANITÉ

Agurk, mynte og lime
X

WAGYU A5

Kongeøsterssopp, yuzu og shiso

L,G(hvete),So

OSTEVOGN

Utvalg av sesongens oster
L,G(hvete),N,Su

CRÈME PÂTISSIÈRE

Bringebær, blåbær, choux og pistasjgelato
L,E,G(hvete),N(pistasj)

Pileredet mat24.jpg


ENGØMENY

 

Fra 2/6-15/6
Små endringer kan forekomme.

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

x

TOMATER FRA HANASAND GÅRD

Buffalo mozzarella, syltede bjørnebær og bjørnebærgelé med urter

G(hvete)

KAMSKJELL FRA HITRA

Ajo blanco, olivenolje, marconamandler og grønt eple

B,N(mandel)

URTESTEKT KALVECULOTTE

Sukkererter, neper, bygg og løpstikkehollandaise
E,L,G(bygg),Su

CRÈME PÂTISSIÈRE

Bringebær, blåbær, choux og pistasjgelato
L,E,G(hvete),N(pistasj)

ALLERGENMERKING

G = Gluten, S = Skalldyr, E = Egg, F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, L = Laktose, N = Nøtter, C = Selleri,

Sp = Sennep, Se = Sesam, Su = Sulfitt, Lu = Lupin, B = Bløtdyr, M = Melk

Kontakt oss:

Tlf: 33 30 31 00 
Epost: post@engo.no

Besøk oss: 

Gamle Engøvei 25
3145 Tjøme

Org. 941 988 954

konferansehoteller.png
Konferansehoteller.no er en samling uavhengige hotellperler i Oslo-området.
miljofyrtarnlogo-svart-rgb.webp
Engø Gård er stolt innhaver av sertifisering til miljøfyrtårn
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • logo de hist

All rights reserved Engø Gård, Gamle Engøvei 25, 3145 Tjøme, Norway

bottom of page