top of page
mat_edited.jpg


GOURMETMENY

 


Fra 2/9-9/11
Små endringer kan forekomme

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

KVEITE

Marinerte beter, pepperrot og tuile
F,G(hvete),E

RISOTTO

Gulrot, kremost, hjerteskjell og kamskjell

S,L,Su,B

SJØKREPS

Pastinakk, vanilje, chili og skalldyrsaus
S,L

GRANITÉ

Tindved og yoghurtgelé
L

EGG & TRØFFEL

Pankofritert egg og svart trøffelpuré

L,E,G(hvete)

LAMMECARRÉ

Spinat, auberginekaviar og karamellisert løk
L

OSTEVOGN

Utvalg av sesongens oster
L,G(hvete),N,Su

TIRAMISU

Mascarponemousse, sjokolademousse og kaffegelato
L,E

Pileredet mat24.jpg


ENGØMENY

 

Fra 2/9-9/11
Små endringer kan forekomme

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

KVEITE

Marinerte beter, pepperrot og tuile
F,G(hvete),E

RISOTTO

Gulrot, kremost, hjerteskjell og kamskjell

S,L,Su,B

LAMMECARRÉ

Spinat, auberginekaviar og karamellisert løk
L

TIRAMISU

Mascarponemousse, sjokolademousse og kaffegelato
L,E

ALLERGENMERKING

G = Gluten, S = Skalldyr, E = Egg, F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, L = Laktose, N = Nøtter, C = Selleri,

Sp = Sennep, Se = Sesam, Su = Sulfitt, Lu = Lupin, B = Bløtdyr, M = Melk

bottom of page