top of page
mat_edited.jpg
Engø logo.png

GOURMETMENY

 


Fra 29/5-13/8
Med forbehold om små endringer

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

KRABBESALAT

Marinert zucchini og avokadokrem

SJØKREPS

Brokkolini og romescosaus

ENGØS PENNETTE

Knivskjell, karse og røkt smør

SOMMERKÅL

Stekt kapers, ramsløkolje og karri

GRANITÉ

Grønt eple, selleri og ingefær

INDREFILET

Burrata, ratatouille, olivenolje og kjøttsjy

OSTEVOGN

Utvalg av sesongens oster

JORDBÆR

Cannoli, pistasjgelato og rabarbramarmelade

Pileredet mat24.jpg

ENGØMENY
 

 

 

Fra 29/5-18/6


Med forbehold om små endringer


 

 

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

KRABBESALAT

Marinert zucchini og avokadokrem

SOMMERKÅL

Stekt kapers, ramsløkolje og karri

INDREFILET

Burrata, ratatouille, fritert polenta, olivenolje og kjøttsjy

JORDBÆR

Cannoli, pistasjgelato og rabarbramarmelade

Engø logo.png
bottom of page