MENY
Fra 21/3-29/5
Med forbehold om små endringer

Engø logo.png

MARINERT UER

Gulrotvinaigrette, juzu og syltet reddik

F,Su

HVIT ASPARGES
 Salturter, variasjon av rogn og sitron beurre blanc
G(hvete),L,F,Su

KAMSKJELL

Marinert romanesco, mandelgremolata og knivskjell


L,S,G(hvete),Su


 

 ENTRECÔTE AV STORFE

Grillet brokkolini, pepperrot og potetfondant


L,Sp,Su


 

AUZANNE CENDRÉE

Syltede kirsebær og pistasj
L,N(pistasj),G(hvete),Su

RABARBRA

Crumble, hvit sjokoladeparfait og verbena

 L,G(hvete),E

 4-retters 995,-

5-retters 1195,-

 6-retters 1345,-

 

 

Allergenmerking 

G = Gluten * S = Skalldyr * E = Egg * F = Fisk * P = Peanøtter * So = Soya * L = Laktose * 

N = Nøtter * C = Selleri * Sp = Sennep * Se = Sesamfrø * Su = Sulfitt * Lu = Lupin * B = Bløtdyr * M = Melk