top of page
mat_edited.jpg


GOURMETMENY

 


Fra 21/3-3/6
Med forbehold om små endringer

​

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

​

BIFF TARTAR

Potetskum, taleggio og kaperscrumble
L,Su

​

SKATE

Glasert i paprika med bakt purreløk, skalldyrsaus og ristet brød
L,B,G(hvete)

​

HVIT ASPARGES

Sitronsmør med rogn og surdeigskrutonger
L,F

​

GRANITÉ

Rabarbra marinert i nypeblomst

​

ENGØS TORTELLINI

Braisert hjort, pepperrot og betesaus

L,G(hvete)

​

SALTIMBOCCA

Stekt blomkål, persillepuré og choronsaus
L,E,Su

​

OSTEVOGN

Utvalg av sesongens oster
L,G(hvete),N,Su

​

SITRUS & HVIT SJOKOLADE

Marinert sitrus, hvit sjokolademousse, confitert kumkvat og sitrusgelato
L,G(hvete)

​

Pileredet mat24.jpg


ENGØMENY

 


Fra 21/3-3/6
Med forbehold om små endringer

​

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

​

BIFF TARTAR

Potetskum, taleggio og kaperscrumble
L,Su

​

HVIT ASPARGES

Sitronsmør med rogn og surdeigskrutonger
L,F

​

SALTIMBOCCA

Stekt blomkål, persillepuré og choronsaus
L,E,Su

​

SITRUS & HVIT SJOKOLADE

Marinert sitrus, hvit sjokolademousse, confitert kumkvat og sitrusgelato
L,G(hvete)

​

ALLERGENMERKING

G = Gluten, S = Skalldyr, E = Egg, F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, L = Laktose, N = Nøtter, C = Selleri,

Sp = Sennep, Se = Sesam, Su = Sulfitt, Lu = Lupin, B = Bløtdyr, M = Melk

bottom of page