GOURMETMENY
Fra 2/9-9/11
Små endringer kan forekomme
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
KVEITE
Marinerte beter, pepperrot og tuile
F,G(hvete),E
RISOTTO
Gulrot, kremost, hjerteskjell og kamskjell
S,L,Su,B
SJØKREPS
Pastinakk, vanilje, chili og skalldyrsaus
S,L
GRANITÉ
Tindved og yoghurtgelé
L
EGG & TRØFFEL
Pankofritert egg og svart trøffelpuré
L,E,G(hvete)
LAMMECARRÉ
Spinat, auberginekaviar og karamellisert løk
L
OSTEVOGN
Utvalg av sesongens oster
L,G(hvete),N,Su
TIRAMISU
Mascarponemousse, sjokolademousse og kaffegelato
L,E
ENGØMENY
Fra 2/9-9/11
Små endringer kan forekomme
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
KVEITE
Marinerte beter, pepperrot og tuile
F,G(hvete),E
RISOTTO
Gulrot, kremost, hjerteskjell og kamskjell
S,L,Su,B
LAMMECARRÉ
Spinat, auberginekaviar og karamellisert løk
L
TIRAMISU
Mascarponemousse, sjokolademousse og kaffegelato
L,E
ALLERGENMERKING
G = Gluten, S = Skalldyr, E = Egg, F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, L = Laktose, N = Nøtter, C = Selleri,
Sp = Sennep, Se = Sesam, Su = Sulfitt, Lu = Lupin, B = Bløtdyr, M = Melk