top of page
mat_edited.jpg


GOURMETMENY

 


Fra 1/9-8/11
Små endringer kan forekomme.

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

x

HAMACHI

Syltede kantareller, agurk, tindvedsaus og verbenaolje
F

KVEITE

Grønn urtecrust og minestronegrønnsaker
L,F,G(hvete)

​​

ENGØS CANNELLONI
Snøkrabbe, syltet knutekål og skalldyrsaus

G(hvete),S,L,Su

JORDSKOKK

Syltede sennepsfrø, sitronsmør og brønnkarse

G(hvete),L,Su

GRANITÉ

Kvede og sitronsirup
X

URTESTEKT LAMMEFILET

Karamelliserte gulrøtter, stjerneanis, kanel og sjysaus

L,Su

OSTEVOGN

Utvalg av sesongens oster
L,G(hvete),N,Su

ENGØS TIRAMISU

Mascarponemousse, sjokoladekjerne og kaffegelato
L,E

Pileredet mat24.jpg


ENGØMENY

 

Fra 1/9-8/11
Små endringer kan forekomme.

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

x

HAMACHI

Syltede kantareller, agurk, tindvedsaus og verbenaolje
F

JORDSKOKK

Syltede sennepsfrø, sitronsmør og brønnkarse

G(hvete),L,Su

URTESTEKT LAMMEFILET

Karamelliserte gulrøtter, speltragù med pecorino og sjysaus

L,Su

ENGØS TIRAMISU

Mascarponemousse, sjokoladekjerne og kaffegelato
L,E

ALLERGENMERKING

G = Gluten, S = Skalldyr, E = Egg, F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, L = Laktose, N = Nøtter, C = Selleri,

Sp = Sennep, Se = Sesam, Su = Sulfitt, Lu = Lupin, B = Bløtdyr, M = Melk

Kontakt oss:

Tlf: 33 30 31 00 
Epost: post@engo.no

Besøk oss: 

Gamle Engøvei 25
3145 Tjøme

Org. 941 988 954

konferansehoteller.png
Konferansehoteller.no er en samling uavhengige hotellperler i Oslo-området.
miljofyrtarnlogo-svart-rgb.webp
Engø Gård er stolt innhaver av sertifisering til miljøfyrtårn
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
  • logo de hist

All rights reserved Engø Gård, Gamle Engøvei 25, 3145 Tjøme, Norway

bottom of page