GOURMETMENY
Fra 21/3-3/6
Med forbehold om små endringer
​
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
​
BIFF TARTAR
Potetskum, taleggio og kaperscrumble
L,Su
​
SKATE
Glasert i paprika med bakt purreløk, skalldyrsaus og ristet brød
L,B,G(hvete)
​
HVIT ASPARGES
Sitronsmør med rogn og surdeigskrutonger
L,F
​
GRANITÉ
Rabarbra marinert i nypeblomst
​
ENGØS TORTELLINI
Braisert hjort, pepperrot og betesaus
L,G(hvete)
​
SALTIMBOCCA
Stekt blomkål, persillepuré og choronsaus
L,E,Su
​
OSTEVOGN
Utvalg av sesongens oster
L,G(hvete),N,Su
​
SITRUS & HVIT SJOKOLADE
Marinert sitrus, hvit sjokolademousse, confitert kumkvat og sitrusgelato
L,G(hvete)
​
ENGØMENY
Fra 21/3-3/6
Med forbehold om små endringer
​
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
​
BIFF TARTAR
Potetskum, taleggio og kaperscrumble
L,Su
​
HVIT ASPARGES
Sitronsmør med rogn og surdeigskrutonger
L,F
​
SALTIMBOCCA
Stekt blomkål, persillepuré og choronsaus
L,E,Su
​
SITRUS & HVIT SJOKOLADE
Marinert sitrus, hvit sjokolademousse, confitert kumkvat og sitrusgelato
L,G(hvete)
​
ALLERGENMERKING
G = Gluten, S = Skalldyr, E = Egg, F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, L = Laktose, N = Nøtter, C = Selleri,
Sp = Sennep, Se = Sesam, Su = Sulfitt, Lu = Lupin, B = Bløtdyr, M = Melk