
GOURMETMENY
Fra 2/6-1/9
Små endringer kan forekomme.
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
x
HVALTATAKI
Tørrmodnet med chimichurri
F,Su
TOMATER FRA HANASAND GÅRD
Syltede bjørnebær og bjørnebærgelé med urter
G(hvete)
KAMSKJELL FRA HITRA
Ajo blanco, olivenolje, marconamandler og grønt eple
B,N(mandel)
ENGØS PAPPARDELLE
Krabbe, gulrotsmør og blomkarse
E,G(hvete),L,S
GRANITÉ
Agurk, mynte og lime
X
WAGYU A5
Kongeøsterssopp, yuzu og shiso
L,G(hvete),So
OSTEVOGN
Utvalg av sesongens oster
L,G(hvete),N,Su
CRÈME PÂTISSIÈRE
Bringebær, blåbær, choux og pistasjgelato
L,E,G(hvete),N(pistasj)

ENGØMENY
Fra 2/6-15/6
Små endringer kan forekomme.
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
x
TOMATER FRA HANASAND GÅRD
Buffalo mozzarella, syltede bjørnebær og bjørnebærgelé med urter
G(hvete)
KAMSKJELL FRA HITRA
Ajo blanco, olivenolje, marconamandler og grønt eple
B,N(mandel)
URTESTEKT KALVECULOTTE
Sukkererter, neper, bygg og løpstikkehollandaise
E,L,G(bygg),Su
CRÈME PÂTISSIÈRE
Bringebær, blåbær, choux og pistasjgelato
L,E,G(hvete),N(pistasj)
ALLERGENMERKING
G = Gluten, S = Skalldyr, E = Egg, F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, L = Laktose, N = Nøtter, C = Selleri,
Sp = Sennep, Se = Sesam, Su = Sulfitt, Lu = Lupin, B = Bløtdyr, M = Melk