MENY

MIDDAG

EG_Logo_Farger.png

CEVICHE AV KVEITE

med pepperrotmajones, syltet kvannfrø og dill
F,Su,E,L

ASPARGES FRA HVASER
med sitronsmør med rogn
E,G(hvete),L,F

GRILLET SJØKREPS

med shiitakasopp, yuzu og urter 
S,G,So

PREMIUM YTREFILET

med blomkarsepuré, hjertesalat og syltet løk

M, Su
 

ROKOLL OST

Rokoll ost, aprikossennep, reddik og linfrøkjeks

M, Sp

RABARBRA

med yoghurtis og marengs
M,G(hvete)

4-retters 995,-

4-retters vinpakke 785,-

(kveite – asparges – biff – rabarbra)

5-retters 1195,-

5-retters vinpakke 880,-

(kveite – asparges – sjøkreps – biff – rabarbra)

6-retters 1345,-

6-retters vinpakke 995,-

(kveite – asparges – sjøkreps – biff – ost – rabarbra)

 

 

 

 

 

Allergenmerking 

G = Gluten * S = Skalldyr * E = Egg * F = Fisk * P = Peanøtter * So = Soya * L = Laktose * 

N = Nøtter * C = Selleri * Sp = Sennep * Se = Sesamfrø * Su = Sulfitt * Lu = Lupin * B = Bløtdyr * M = Melk 

 

Alt kjøtt og grønnsaker vi bruker er økologiske.  Bløtdyr, skalldyr og fisk på menyen er viltfanget.