top of page

GOURMETMENY
Fra 4/9-4/11
Med forbehold om små endringer
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
BLUEFIN TUNA
Syltet daikon, pære og brønnkarse
PIGGVAR
Sprø blomkål, blomkålgremolata, sitron og skalldyrsaus
ROSENKÅL
Syltede røde druer og mandelskum
ENGØS PAPPARDELLE
Hjort, kantareller, rømme og parmesan
GRANITÉ
Tindvedgranité med timian og yoghurtgele
FASAN
Søtpotet pommes Anna, østerssopp og vårløk
OSTEVOGN
Utvalg av sesongens oster
ENGØS BONDEPIKER
Kanelis


ENGØMENY
Fra 4/9-4/11
Med forbehold om små endringer
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
BLUEFIN TUNA
Syltet daikon, pære og brønnkarse
ROSENKÅL
Syltede røde druer og mandelskum
FASAN
Søtpotet pommes Anna, østerssopp og vårløk
ENGØS BONDEPIKER
Kanelis

bottom of page