
GOURMETMENY
Fra 1/9-8/11
Små endringer kan forekomme.
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
x
HAMACHI
Syltede kantareller, agurk, tindvedsaus og verbenaolje
F
KVEITE
Grønn urtecrust og minestronegrønnsaker
L,F,G(hvete)
ENGØS CANNELLONI
Snøkrabbe, syltet knutekål og skalldyrsaus
G(hvete),S,L,Su
JORDSKOKK
Syltede sennepsfrø, sitronsmør og brønnkarse
G(hvete),L,Su
GRANITÉ
Kvede og sitronsirup
X
URTESTEKT LAMMEFILET
Karamelliserte gulrøtter, stjerneanis, kanel og sjysaus
L,Su
OSTEVOGN
Utvalg av sesongens oster
L,G(hvete),N,Su
ENGØS TIRAMISU
Mascarponemousse, sjokoladekjerne og kaffegelato
L,E

ENGØMENY
Fra 1/9-8/11
Små endringer kan forekomme.
AMUSE BOUCHE
En smakebit av sesongens råvarer
x
HAMACHI
Syltede kantareller, agurk, tindvedsaus og verbenaolje
F
JORDSKOKK
Syltede sennepsfrø, sitronsmør og brønnkarse
G(hvete),L,Su
URTESTEKT LAMMEFILET
Karamelliserte gulrøtter, speltragù med pecorino og sjysaus
L,Su
ENGØS TIRAMISU
Mascarponemousse, sjokoladekjerne og kaffegelato
L,E
ALLERGENMERKING
G = Gluten, S = Skalldyr, E = Egg, F = Fisk, P = Peanøtter, So = Soya, L = Laktose, N = Nøtter, C = Selleri,
Sp = Sennep, Se = Sesam, Su = Sulfitt, Lu = Lupin, B = Bløtdyr, M = Melk