top of page
mat_edited.jpg


GOURMETMENY

 


Fra 4/9-4/11
Med forbehold om små endringer

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

BLUEFIN TUNA

Syltet daikon, pære og brønnkarse

PIGGVAR

Sprø blomkål, blomkålgremolata, sitron og skalldyrsaus

ROSENKÅL

Syltede røde druer og mandelskum

ENGØS PAPPARDELLE

Hjort, kantareller, rømme og parmesan

GRANITÉ

Tindvedgranité med timian og yoghurtgele

FASAN

Søtpotet pommes Anna, østerssopp og vårløk

OSTEVOGN

Utvalg av sesongens oster

ENGØS BONDEPIKER

Kanelis

Engø logo.png
Pileredet mat24.jpg

ENGØMENY
 

 

 

Fra 4/9-4/11


Med forbehold om små endringer


 

 

AMUSE BOUCHE

En smakebit av sesongens råvarer

BLUEFIN TUNA

Syltet daikon, pære og brønnkarse

ROSENKÅL

Syltede røde druer og mandelskum

FASAN

Søtpotet pommes Anna, østerssopp og vårløk

ENGØS BONDEPIKER

Kanelis

Engø logo.png
bottom of page