Gå til innholdet

Hjertelig velkommen til Engø Gård

Et opphold på Engø Gård er en annerledes opplevelse. Omgitt av vakker natur, historiske bygninger, velvære og kulinariske nytelser, tilbyr vi en atmosfære som gir ro i sjelen.

Et opphold kan være så mangt; en flukt fra hverdagen, restitusjon etter en anstrengende periode, nødhjelp for et hverdagstravelt parforhold. Uansett kan dere være sikre på at vi på Engø Gård tar dere vel imot og sørger for at oppholdet blir noe å tenke tilbake på med et smil om munnen når hverdagen tar til igjen.

På Engø Gård lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet. Vi legger stor vekt på å bruke lokale og skandinaviske råvarer. For å gi deg som gjest den beste opplevelsen, skiftes Engø Gårds inspirasjonsmeny hver måned. På den måten får du de beste råvarene til enhver tid – uansett sesong.

SPØRSMÅL?

Kontakt oss på tlf 33 39 00 48
eller post@engo.no

Jul på Engø Gård

Julebordsesong på Engø Gård

Jul er en tid hvor man samles rundt bordet, man forteller gode historier, nyter god mat og deler en hyggelig opplevelse. På Engø Gård har vi lagt alt til rette for at dere skal få en kveld dere vil minnes med et smil, uansett hvor mange dere er og om det er kollegaer, venner eller familie som samles – vi har noe for alle!

Engø Gårds Julebuffet

For større grupper, minimum 30 personer, kan vi tilby en julebuffet utenom det vanlige. Vi lager retter med både eksklusive og tradisjonelle råvarer samt alt du trenger av tilbehør og en god dessert som en deilig avslutning. Etter middagen byr vi på kaffe og petits fours som er tilpasset høytidens tradisjoner.

Pris pr. person kr. 845,- inkl. buffet med dessert, kaffe og petits fours.

Drikkevarer utover kaffe etter middagen er ikke inkludert i prisen.

Vi kan gi din gruppe et godt tilbud på overnatting, da kan de la bilen stå og nyte hele kvelden i våre hyggelige lokaler.

Hverdagsjulebord
mandag til torsdag

Det er en travel tid når det nærmer seg jul og vi vet at helgen gjerne brukes til julemarked, pepperkakebaking, julegavehandling og familieselskaper. Derfor har vi valgt å sette opp en julebordpakke som man kan benytte seg av midt i uken! Med frokostservering fra kl. 7.30 om morgen passer denne pakken også fint til de som må tilbake på jobb dagen etter.

Pris fra kr. 1.495,- pr. person i dobbeltrom inkl. 4-retters meny, overnatting og deilig hjemmelaget frokost.

Tillegg på kr. 550,- for enkeltrom.
Drikkevarer er ikke inkludert i prisen.

Lutefiskaften

Det er mange mattradisjoner knyttet til julen i Norge – en av dem er den berømte lutefisken. Vi serverer lutefisk med klassisk tilbehør, men med vår egen Engø vri.  

Pris pr. person kr. 500,- inkl. lutefiskmeny.

Drikkevarer er ikke inkludert i prisen.

Vi arrangerer Lutefiskaften den 11. november 2017, men dette arrangementet kan også bestilles for grupper på minimum 30 personer helt frem til jul. Under Lutefiskaften den 11. november kan du melde deg på som enkeltperson, par eller gruppe - vi reserverer plass til deg på arrangementet. Servering vil blir på fellesbord, det vil si at du har reservert en plass, men ikke et eget bord til arrangementet.

Sjøboden – den gode stemningen
«Juletapas»

Juletapas kan være så mangt. I Sjøboden vår vil vi diske opp med blant annet sild, laks og skinke, både tradisjonelle og utradisjonelle favoritter, vi serverer også vårt gode brød og smør ved siden av. Som alltid har vi et utvalg av drikke tilpasset maten.

Pris pr. person kr. 650,- inkl. juletapsmeny.

Drikkevarer er ikke inkludert i prisen. Betaling kun med kort.  

Rundt bordet er det plass til 20 personer. Vi setter opp kvelder hvor du kan reservere en plass rundt bordet, datoer finner du på vår hjemmeside. Det er også mulighet å bestille dette julebordet for grupper, minimum 10 personer, fra 6. november og frem til jul.

 «Juletorsk på bryggekanten»

På bordet vil du finne den deilige juletorsken med godt tilbehør. Det vil være persillepoteter og annet tradisjonelt tilbehør, som alltid i Sjøboden blir det servert godt brød og smør. Vi dekker opp vårt rustikke langbord for en hyggelig kveld og tar med et utvalg av drikke som passer til.

Pris pr. person kr. 650,- inkl. juletorskmeny.

Drikkevarer er ikke inkludert i prisen. Betaling kun med kort.  

Rundt bordet er det plass til 20 personer. Vi setter opp kvelder hvor du kan reservere en plass rundt bordet, datoer finner du på vår hjemmeside. Det er også mulighet å bestille dette julebordet for grupper, minimum 10 personer, fra 6. november og frem til jul.

Julemiddag

Fra 1. november serverer vi en Inspirasjonsmeny med preg av jul. Kom og nyt atmosfæren, med fyr på peisen og de gode smakene vårt kjøkken og vår vinkjeller har å by på.

Pris fra kr. 845,- pr. person for 4-retters meny.
Vi tilbyr opp til 7-retter og det tilkommer kr. 100,- pr. person pr. ekstra rett.
Drikkevarer er ikke inkludert i prisen

Vi har også pakker inkludert mat og overnatting, ta kontakt med oss for mer informasjon. 

Oppholdspakker

På Engø Gård kan du skreddersy din egen pakke eller velge en av våre populære oppholdspakker.

GårdsDøgn; 2-retters lunsj, Afternoon Tea, 5-retters middag, overnatting og hjemmelaget frokost.

EngøDøgn; Afternoon Tea, 5-retters middag, overnatting og hjemmelaget frokost.

TjømeDøgn; 5-retters middag, overnatting og hjemmelaget frokost.

EngøWeekend; Dag 1: 3-retters middag, og overnatting.
Dag 2:  Hjemmelaget frokost, Afternoon Tea, 5-retters middag, overnatting og hjemmelaget frokost.

Kortferie via De Historiske – hotel og spisesteder – Boblende romantikk ved Oslofjorden eller Matvegen – Smaken av Østlandet

Engø rom

Våre standard rom finner du i Pensjonatet og Stallen.

Pensjonatet er navnet på den gamle opprinnelige spisestuebygningen. I andre etasje ligger rommene Sukkertopp, Blåklokke og Smørblomst, hyggelige Engø Rom på 15-17 m2 med dusj, Jensen madrasser og tekstiler og tapeter fra Laura Ashley. 

Stallen er det nytt og lekkert bygg som er tilpasset Engøs atmosfære. Stallen rommer 20 dobbeltrom. Rommene i 1. etasje er oppkalt etter øyene i vår flotte skjærgård, og i 2. etaje er det fuglenavn som har gitt navn til rommene. Med en stil og kvalitet i store og små detaljer finner du freden og roen. Rommene er delikat innredet med 160/140 cm bred seng, lekkert bad med dusj.  

 

Bestill opphold

Engø rom

Eksempler på Engø rom.

Store Engørom

Våre store rom Engørom finner du i Vinhuset, Utsikt, Pensjonatet og Årstidene.

Vinhuset består av 2 rom og ligger over vinkjelleren. Rommene har badekar og fransk dobbeltseng med 180 cm Jensen madrasser. Utenfor hvert rom er det en liten uteplass med bord og to stoler. Størrelse 32 m2.

Utsikt rommene er innredet med en sofagruppe og de har hver sin uteplass. Utsikt ligger ved vår tennisbane, en liten gåtur fra tunet på gården.

Pensjonatet har 2 Store Engørom. Romslige rom med boblebad og dusj, separat toalett. Rommene har tekstiler og tapeter fra interiørdesigneren Tricia Guild. Størrelse 33 m2.

Årstidene består av to etasjer med 4 rom i hver etasje. Alle soverommene har balkong eller uteplass med kveldssol, dusj, samt tapet og tekststiler fra Tricia Guild. Størrelse 25 m2.

Bestill opphold

Engø Deluxe rom

Våre Deluxe rom finner du i Drengestuene, Låven, Solstuene og Utsikt.

Låven har 3 flotte rom der det gamle høyloftet lå. Rommene ble nyopppusset i april 2016

Solstuene består av fire rom med badekar og separat dusj, sittegruppe, privat uteplass i ettermiddagssol samt dobbeltseng nede og hems med to enkeltsenger. Sengegjerdet er av eget design og tekstiler og fargebruk er dels Tricia Guild, dels svensk design. Størrelse 44m2

Drengestuene består av to store rom med hems. Rommene er hyggelige, store rom med nostalgisk preg, sittegruppe og fire sengeplasser derav dobbeltseng nede og hems med to enkeltsenger. 1 av rommene har sittebadekar. Størrelse 45m2. 

Utsikt huser rommet Best med privat uteplass og inngang direkte til badet og til gangen mot stuen. Rommet har adskilt soverom og stue med åpen kjøkkenløsning, badet har både dusj og badekar. I stuen er det en romslig sovesofa til to personer. Utsikt ligger ved vår tennisbane en liten gåtur fra tunet på gården.

Bestill opphold

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 39 00 48
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2017 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av 07 interaktiv