Gå til innholdet

Hjertelig velkommen til Engø Gård

Et opphold på Engø Gård er en annerledes opplevelse. Omgitt av vakker natur, historiske bygninger, velvære og kulinariske nytelser, tilbyr vi en atmosfære som gir ro i sjelen.

Et opphold kan være så mangt; en flukt fra hverdagen, restitusjon etter en anstrengende periode, nødhjelp for et hverdagstravelt parforhold. Uansett kan dere være sikre på at vi på Engø Gård tar dere vel imot og sørger for at oppholdet blir noe å tenke tilbake på med et smil om munnen når hverdagen tar til igjen.

På Engø Gård lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet. Vi legger stor vekt på å bruke lokale og skandinaviske råvarer. For å gi deg som gjest den beste opplevelsen, skiftes Engø Gårds gårdsmeny hver måned. På den måten får du de beste råvarene til enhver tid – uansett sesong.

SPØRSMÅL?

Kontakt oss på tlf 33 30 31 00
eller post@engo.no

Oppholdspakker

På Engø Gård kan du skreddersy din egen pakke eller velge en av våre populære oppholdspakker.

GårdsDøgn; 2-retters lunsj, Afternoon Tea, 5-retters middag, overnatting og hjemmelaget frokost.

EngøDøgn; Afternoon Tea, 5-retters middag, overnatting og hjemmelaget frokost.

TjømeDøgn; 5-retters middag, overnatting og hjemmelaget frokost.
 

Kortferie via De Historiske – hotel og spisesteder – Boblende romantikk ved Oslofjorden eller Matvegen – Smaken av Østlandet

 

Engø rom

Våre standard rom finner du i Stallen.

Stallen er et nytt og lekkert bygg som er tilpasset Engøs stil og atmosfære, og rommer 20 dobbeltrom. Rommene i 1. etasje er oppkalt etter øyene i skjærgården rundt, og i 2. etasje er det fuglenavn som har gitt navn til rommene. Med stil og kvalitet i alle detaljer finner du lett freden og roen. Rommene er delikat innredet med 160/140 cm bred seng og lekkert bad med dusj.  

Bestill opphold

Engø rom

Store Engørom

Våre store rom finner du i Vinhuset, Grimestad, Pensjonatet og Årstidene.

Vinhuset består av 2 rom og ligger over vinkjelleren. Hvert av rommene er på 32 kvm og har badekar og stor fransk dobbeltseng med Jensen madrasser. Utenfor hvert rom er det en liten privat uteplass med bord og to stoler. 

Grimestad består av 4 rom hvorav 2 av rommene er Store Engørom. Rommene er innredet med en sofagruppe og de har også en privat uteplass. Grimestad ligger rett ved vår tennisbane, en liten gåtur fra tunet på gården.

Pensjonatet har 4 Store Engørom. Romslige rom på 33 kvm, noen av rommene har boblebad, dusj og separat toalett. Et har badekar og separat dusj med toalett på badet, og et annet har dobbel dusj og toalett på badet. To av rommene ble totalrenovert i 2019, de andre to rommene ble pusset opp med nytt gulv, tapet og tekstiler i 2017. Rommene har tekstiler og tapet fra interiørdesigneren Tricia Guild. 

Årstidene består av to etasjer med 4 rom på 25 kvm i hver etasje. Alle soverommene har balkong eller uteplass med kveldssol. Det er delikate bad med dusj, og rommene har tapet og tekststiler fra Tricia Guild.

Bestill opphold

Engø Deluxe rom

Våre Deluxe rom finner du i Drengestuene, Låven, Solstuene og Grimestad.

Drengestuene består av 2 store og hyggelige rom på 45 kvm med hems. Rommene har et nostalgisk preg, og har sittegruppe og fire sengeplasser. Det er dobbeltseng nede og hems med to enkeltsenger, og ett av rommene har sittebadekar.

Låven har 3 flotte rom der det gamle høyloftet engang lå. Rommene ble totaloppusset i april 2016. Her er det romslige senger med gode madrasser, og store bad med lekre detaljer.

Solstuene består av 4 rom på 44 kvm med badekar og separat dusj, sittegruppe og privat uteplass med ettermiddagssol. Her finner du dobbeltseng nede i tillegg til hems med to enkeltsenger. Tekstiler og fargebruk er dels Tricia Guild, dels svensk design. Sengegjerdet er av eget design.

Grimestad huser rommene Best og Utsikt som begge er totalrenovert i 2018. Rommene har ekstravagante og delikate bad med store badekar. Begge rommene har eventyrlig utsikt utover Grimestadbukten. Ved inngangen er det en privat skiferplatting med utemøbler. Grimestad ligger rett ved vår tennisbane en liten gåtur fra tunet på gården.

Bestill opphold

Hovedhuset 

Hovedhuset består av spisestue til 12, samt salong og to store Deluxerom med store bad.

Hovedhuset har også et hyggelig kjøkken, der man for eksempel kan holde små matkurs, vinsmaking og mingle med kokken. Hovedhuset egner seg like godt for kick-off for en ledergruppe, som det gjør for et mindre familearrangement.

Ta kontakt og vi skreddersyr et intimt arrangement etter dine ønsker i dette unike huset!

Bestill Opphold

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 30 31 00
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2019 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av Coretrek