Gå til innholdet

Hjertelig velkommen til Engø Gård

Et opphold på Engø Gård er en annerledes opplevelse. Omgitt av vakker natur, historiske bygninger, velvære og kulinariske nytelser, tilbyr vi en atmosfære som gir ro i sjelen.

Et opphold kan være så mangt; en flukt fra hverdagen, restitusjon etter en anstrengende periode, nødhjelp for et hverdagstravelt parforhold. Uansett kan dere være sikre på at vi på Engø Gård tar dere vel imot og sørger for at oppholdet blir noe å tenke tilbake på med et smil om munnen når hverdagen tar til igjen.

På Engø Gård lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet. Vi legger stor vekt på å bruke lokale og skandinaviske råvarer. For å gi deg som gjest den beste opplevelsen, skiftes Engø Gårds inspirasjonsmeny hver måned. På den måten får du de beste råvarene til enhver tid – uansett sesong.

SPØRSMÅL?

Kontakt oss på tlf 33 39 00 48
eller post@engo.no

Oppholdspakker

På Engø Gård kan du skreddersy din egen pakke eller velge en av våre populære oppholdspakker.

GårdsDøgn; 2-retters lunsj, Afternoon Tea, 5-retters middag, overnatting og hjemmelaget frokost.

EngøDøgn; Afternoon Tea, 5-retters middag, overnatting og hjemmelaget frokost.

TjømeDøgn; 5-retters middag, overnatting og hjemmelaget frokost.

EngøWeekend; Dag 1: 3-retters middag, og overnatting.
Dag 2:  Hjemmelaget frokost, Afternoon Tea, 5-retters middag, overnatting og hjemmelaget frokost.

Kortferie via De Historiske – hotel og spisesteder – Boblende romantikk ved Oslofjorden eller Matvegen – Smaken av Østlandet

Engø rom

Våre standard rom finner du i Pensjonatet og Stallen.

Pensjonatet er navnet på den gamle opprinnelige spisestuebygningen. I andre etasje ligger rommene Sukkertopp, Blåklokke og Smørblomst, hyggelige Engø Rom på 15-17 m2 med dusj, Jensen madrasser og tekstiler og tapeter fra Laura Ashley. 

Stallen er det nytt og lekkert bygg som er tilpasset Engøs atmosfære. Stallen rommer 20 dobbeltrom. Rommene i 1. etasje er oppkalt etter øyene i vår flotte skjærgård, og i 2. etaje er det fuglenavn som har gitt navn til rommene. Med en stil og kvalitet i store og små detaljer finner du freden og roen. Rommene er delikat innredet med 160/140 cm bred seng, lekkert bad med dusj.  

 

Bestill opphold

Engø rom

Eksempler på Engø rom.

Store Engørom

Våre store rom Engørom finner du i Vinhuset, Grimestad, Pensjonatet og Årstidene.

Vinhuset består av 2 rom og ligger over vinkjelleren. Rommene har badekar og fransk dobbeltseng med 180 cm Jensen madrasser. Utenfor hvert rom er det en liten uteplass med bord og to stoler. Størrelse 32 m2.

Grimestad  består av 4 rom hvorav 2 av rommene er Store Engørom. Rommene er innredet med en sofagruppe og de har hver sin uteplass. Grimestad ligger ved vår tennisbane, en liten gåtur fra tunet på gården.

Pensjonatet har 2 Store Engørom. Romslige rom med boblebad og dusj, separat toalett. Rommene har tekstiler og tapeter fra interiørdesigneren Tricia Guild. Størrelse 33 m2.

Årstidene består av to etasjer med 4 rom i hver etasje. Alle soverommene har balkong eller uteplass med kveldssol, dusj, samt tapet og tekststiler fra Tricia Guild. Størrelse 25 m2.

Bestill opphold

Engø Deluxe rom

Våre Deluxe rom finner du i Drengestuene, Låven, Solstuene og Grimestad.

Låven har 3 flotte rom der det gamle høyloftet lå. Rommene ble nyopppusset i april 2016.

Solstuene består av 4 rom med badekar og separat dusj, sittegruppe, privat uteplass i ettermiddagssol samt dobbeltseng nede og hems med to enkeltsenger. Sengegjerdet er av eget design og tekstiler og fargebruk er dels Tricia Guild, dels svensk design. Størrelse 44m2

Drengestuene består av 2 store rom med hems. Rommene er hyggelige, store rom med nostalgisk preg, sittegruppe og fire sengeplasser derav dobbeltseng nede og hems med to enkeltsenger. 1 av rommene har sittebadekar. Størrelse 45m2. 

Grimestad huser rommene Best og Utsikt som begge har blitt renovert i 2018.  Rommet Utsikt er helt nytt i 2018. Begge rommene har delikate bad med stort badekar. Grimestad bygget ligger ved vår tennisbane en liten gåtur fra tunet på gården.

Bestill opphold

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 39 00 48
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2018 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av 07 interaktiv