top of page
damer-utenfor-spa.jpg
DBT_EngGard_2010_0185_edited.jpg

Prøv vårt nye matkonsept - Aktiv matlaging

Tjøme, 29.10.23 - Engø Gård
 

Unik kulinarisk opplevelse på Engø Gård: Lag mat sammen og nyt en uforglemmelig aften med mat og vin.

 

Engø Gård inviterer deg til å delta på en uforglemmelig kulinarisk opplevelse som kombinerer matlagingskunst, vin og sosialt samvær. Dette unike arrangementet gir deg sjansen til å lage deilige retter sammen med våre dyktige kokker, samt lære kunsten å dekke bord og servere elegant.

Informasjon

Ta med gjengen på en kulinarisk opplevelse! Må forhåndsbookes.

Kvelden starter med en interaktiv matlagingsøkt, hvor deltakerne vil få muligheten til å arbeide side om side med våre erfarne kokker. Dere vil lære å forberede en utsøkt 3-retters meny med de ferskeste lokale ingrediensene. Underveis vil våre eksperter veilede deg gjennom trinnene for å lage de perfekte rettene.

 

Men dette arrangementet handler ikke bare om matlaging; det er også en mulighet til å øve seg på  borddekking og service. Våre dedikerte servitører vil gi deg verdifull innsikt i kunsten å presentere og servere måltider med eleganse og stil.

 

Etter den spennende matlagingsøkten, kan du slappe av og nyte fruktene av arbeidet ditt; en deilig 3-retters middag tilberedt av deg og dine meddeltakere. Alle rettene vil være nøye matchet med utsøkte viner som vil fremheve smakene på en fantastisk måte.

 

Dette konseptet er ikke bare en matlagingsklasse; det er en kulinarisk opplevelse som kombinerer læring, samvær og gourmetmat. Det er en flott mulighet til å dele en minneverdig aften med venner eller kjære.

 

Aktiv matlaging inkluderer matlagingskurs, 3-retters middag og vin. 

 

For ytterligere informasjon, vennligst besøk vår nettside på engo.no eller kontakt oss på post@engo.no eller 33 30 31 00. Reservasjoner gjøres på post@engo.no.

 

Gjør deg klar for en uforglemmelig kulinarisk opplevelse på Engø Gård. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en kveld fylt med gastronomisk glede, læring og hyggelig samvær.

 

For mer informasjon eller spørsmål, vennligst kontakt Emma Järpell på ej@engo.no.

 

Om Engø Gård:

Engø Gård er en resort på Tjøme, kjent for sin blendende skjønnhet og førsteklasses fasiliteter. Resorten tilbyr unike overnattingsmuligheter, førsteklasses spisesteder og en rekke aktiviteter for gjester som ønsker å oppleve det beste av det norske kystlandskapet.

 

Engø Gård - nyt livet

 

Pressekontakt:

Emma Järpell
ej@engo.no

Pileredet mat24.jpg
bottom of page