top of page
damer-utenfor-spa.jpg
IMG_7775.heic

Badstuflåten Babs

Tjøme, 29.10.23 - Engø Gård

Den anerkjente resorten på Tjøme, er stolt over å kunngjøre den nyeste tilskuddet til sine fasiliteter - en luksuriøs badstuflåte som gir gjestene muligheten til å nyte avslappende badstueopplevelser i Grimestadbukta.

Informasjon

Den nye badstuflåten har fått navnet BABS! Men - hvorfor BABS?

 

Begynnelsen til dagens Engø Gård Hotel & Restaurant var Pihls Pensjonat - et av Tjømes mange sommerpensjonater, som hadde sin glansperiode fra 20-tallet til begynnelsen av 60-tallet. Det var romantikeren Frithjof Pihl og hans søster Daisy som startet pensjonat på Engø i 1924.

 

I 1935 gjestet engelske Dorothy Grace Babington - med kallenavnet “Babs”, gården og forelsket seg i både stedet og Frithjof. 

 

De giftet seg året etter, og med Babs kom en interessant, sterk og særegen personlighet til Engø.

 

 

Oversikt over badstuflåten Babs sine åpningstider:

 

Åpen badstue lørdag-søndag, kl. 14:00-17:00:
- Ta med deg dine nærmeste og opplev ren avslapning i vår åpne badstue. For kun 195,- per person får du 50 minutter med velvære og avslapning.

 

Eksklusiv badstue man-tors:
- Ønsker du en eksklusiv opplevelse for deg og dine kolleger? Engø Gårds badstue-flåte er tilgjengelig man-tors for kun 1 795,-, og gir deg opptil 2 timer med privat badstueopplevelse for inntil 10 personer.

Eksklusiv badstue fre-søn:

Helgen blir enda mer spesiell med Engø Gårds eksklusive badstueopplevelse. For 2 395,- kan du og opptil 9 venner nyte 2 timer med badstue og panoramautsikt over fjorden. Perfekt for feiringer og sosiale sammenkomster.

 

På forespørsel tilbyr vi også aufguss og badsturitualer, som gir en ekstra dimensjon til din badstuopplevelse og gir deg en dypere følelse av velvære.

 

Engø Gårds badstuflåte er et ideelt tillegg til våre allerede mange fasiliteter, og det gir gjestene muligheten til å nyte den beroligende effekten av badstue midt i naturen. Dette er det perfekte stedet for en pause fra hverdagen og for å dele spesielle øyeblikk med venner, familie eller kolleger.

 

For reservasjoner og ytterligere informasjon, besøk vår nettside på engo.no eller kontakt oss på post@engo.no.

For mer informasjon eller spørsmål, vennligst kontakt Emma Järpell på ej@engo.no


 

Om Engø Gård:

Engø Gård er en resort på Tjøme, kjent for sin blendende skjønnhet og førsteklasses fasiliteter. Resorten tilbyr unike overnattingsmuligheter, førsteklasses spisesteder og en rekke aktiviteter for gjester som ønsker å oppleve det beste av det norske kystlandskapet.

 

Engø Gård - nyt livet

Pressekontakt:

Emma Järpell / ej@engo.no

10.png
bottom of page