top of page
damer-utenfor-spa.jpg
damer-utenfor-spa.jpg

Nytt spa!

Engø Gård er begeistret for å kunngjøre den kommende åpningen av sitt nye og forbedrede spa sommeren 2024. Dette utvidede spaet vil sette en ny standard for eksklusive velværeopplevelser og gir gjestene enda flere grunner til å besøke det idylliske stedet.

Informasjon

Åpning: Juni 2024

Sted: Engø Gård Hotel og Restaurant, Gamle Engøvei 25, Tjøme

Det nye spaet på Engø Gård er utformet med tanke på å tilby gjestene en oase av avslapning og fornyelse. Med moderne fasiliteter og utvidede behandlingsalternativer, vil dette spaet gi gjestene muligheten til å stresse ned og lade opp i et rolig og elegant miljø. Spaet blir utvidet med 160 ny kvadratmeter!

 

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger, fra massasje og ansiktsbehandlinger til spesialiserte velværeprogrammer. Spaet vil inkludere en rekke fasiliteter som badstuer, dampbad, innendørsbasseng, lounge, kaldkulp, behandlingsrom, treningsrom, avslapningsområder samt nye og spennende aktiviteter og pakker.

 

Engø Gård er stolte av å kunne tilby dette nye spaet, som vil bli større og bedre enn noensinne. Vi ønsker å gi gjestene våre det aller beste, og dette spaet er et resultat av dette.

 

Vi gleder oss til å ønske gjester velkommen til vårt nye spa sommeren 2024!

 

For mer informasjon og oppdateringer om den kommende spa-åpningen, besøk vår nettside på engo.no.

 

For mer informasjon eller spørsmål, vennligst kontakt Emma Järpell på ej@engo.no.

 

Om Engø Gård:

Engø Gård er en resort på Tjøme, kjent for sin blendende skjønnhet og førsteklasses fasiliteter. Resorten tilbyr unike overnattingsmuligheter, førsteklasses spisesteder og en rekke aktiviteter for gjester som ønsker å oppleve det beste av det norske kystlandskapet.

Pressekontakt:
Emma Järpell / ej@engo.no

Skjermbilde 2024-04-29 kl. 10.37.52.png
bottom of page