Gå til innholdet

Gastronomisk opplevelse

Vårt kjøkken serverer fantastiske retter med de beste råvarer for årstiden akkompagnert av perfekt avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren.

Det er mulig å leie hele eller deler av gården for større selskaper med opptil 100 personer. Lokalitetene innbyr også til mindre og intime arrangementer. Den gamle låven er fullstendig restaurert. Høyloftet er i dag restaurant ”Pileredet” hvor det kan serveres mat til 100 gjester. I første etasje i  Låven, ved siden av baren er det bygget om til selskapsrommet ”Atelieret” for opptil 40 gjester. ”Sjøglimt” er et tilbygg i vinterhagestil med nydelig utsikt til sjøen og plass til 20 gjester, og Fjøset er gjort om til en koselig peisestue. I "Pensjonatet" har vi "Paviljongen" med plass til 70 gjester i tillegg til tilstøtende have og salongen "Rådyr i Engen" og peisestuen "Biblioteket". Mulighetene er mange.

Omgivelsene og atmosfæren på Engø Gård skaper en enestående stemning som både gjester og vertskap vil minnes med glede.

SPØRSMÅL?

Kontakt oss på tlf 33 39 00 48
eller post@engo.no

Restaurant

Vårt kjøkken serverer fantastiske retter med de beste råvarer for årstiden akompagnert av perfekt avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren.

På Engø Gård lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet. Vi legger stor vekt på å bruke lokale og Skandinaviske råvarer. For å gi deg som gjest den beste opplevelsen, skiftes Engø Gårds inspirasjonsmeny månedlig. På den måten får du de beste råvarene til enhver tid – uansett sesong.

Vi tilbyr fra 4 til 7 retters gourmetmiddag, og vår sommelier setter sammen en vinmeny som gir maksimal opplevelse av måltidet. Om du vil velge selv fra vårt vinkart, er du hjertelig velkommen til det også.

Velkommen til et aldeles nydelig gastronomisk måltid og en flott opplevelse!

Se meny og priser

Vår restaurant legger stor vekt på å bruke lokale og Skandinaviske råvarer.

Vinkjeller - Samarbeid mellom restaurant og kjøkken

Samarbeid mellom restaurant og kjøkken

Vinkjeller

På Engø Gård har vi like høye forventninger til god vin som til god mat. Når de to ting forenes i en unik atmosfære og et avslappet miljø skaper dette en minnerik totalopplevelse. Vi søker alltid etter nye og spennende utfordringer innenfor mat- og vinkombinasjon slik at vi kan gjøre den beste jobben for våre gjester. Ingenting skal være en tilfeldighet når man har valgt å besøke Engø Gård.

Vi jobber kontinuerlig med nye vinmenyer. Dette forutsetter en høy grad av kompetanse hos våre vinkelnere og et tett samarbeid mellom restaurant og kjøkken.

Vår sommelier har ansvar for en vinkjeller som rommer ca. 500 forskjellige viner.

Vårt fulle vinkart kan lastes ned her.
Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme små endringer i vinkartet.

Åpningstider

Vi serverer frokost, lunsj, afternoon tea og middag i vårt restaurantbygg "Låven", det må forhåndsbestilles bord til alle måltider.

Frokost serveres i 1. etasje i "Låven"; mandag til fredag fra kl. 7.30 - 9.00 og lørdag - søndag fra kl. 8.30 - 10.30. Frokost er inkludert i alle våre opphold, ønsker du å komme til frokost selv om du ikke har overnattet kan bord bookes via vår resepsjon pr. telefon eller e-post. 

Lunsj bordsettning er fra kl. 12.00 - 13.30 og det tilbys en dagens lunsj på 2 eller 3 retter.
Om sommeren serverer vi også en a la carte lunsj og forlenger bordsetting til lunsj fra kl. 12.00 - 15.00. 

Afternoon Tea serveres i vår lounge og peisestuen i 1. etasje i Låven fra kl. 15.00 - 17.00. 

Middag serveres i restauranten fra kl. 18.00, bordsettning er fra kl. 18.00 - 20.30.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 30 31 00
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2019 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av Coretrek