Gå til innholdet

Selskap og bryllup på Engø Gård

”Champagnen hentes frem. Glassene glitrer på hvite duker. Servitørene står klare med sabler for å hugge flaskehalsene over, omgitt av glade gjester i selskapsantrekk. De skal huske tiden på Engø Gård”.

Det er mulig å leie hele eller deler av gården for større selskaper med opptil 110 personer. Lokalitetene innbyr også til mindre og intime arrangementer. Den gamle låven er fullstendig restaurert. Høyloftet er i dag restaurant ”Pileredet” hvor det kan serveres mat til 110 gjester. ”Sjøglimt” er et tilbygg i vinterhagestil med nydelig utsikt til sjøen og plass til 20 gjester, og fjøset er gjort om til en koselig peisestue. I Pensjonatet har vi Paviljongen med plass til 60 i tillegg til tilstøtende hage og salongen Rådyr i Engen og peisestuen Biblioteket. Mulighetene er mange.

Omgivelsene og atmosfæren på Engø Gård skaper en enestående stemning som både gjester og vertskap vil minnes med glede.

SPØRSMÅL?

Kontakt oss på tlf 33 39 00 48
eller post@engo.no

Mat og drikke

Vårt kjøkken serverer fantastiske retter med de beste råvarer for årstiden akkompanert av perfekt avstemte viner fra den velfylte vinkjelleren vår. På Engø Gård lager vi mat etter sesong og tilgjengelighet. Derfor skiftes menyen flere ganger i året. På den måten får du de beste råvarerne til enhver tid - uansett sesong.

Gårdsmenyen er en 4 til 5 retters meny som settes sammen ut fra sesongens tilgang. Selskapsmenyen er en enklere meny med fokus på å servere toppkvalitet til større grupper.

På grunn av logistikk samt kapasitet har vi følgende retningslinjer for de menyer som tilbys:

Ved hotelleie og pensjonatleie tilbys kun vår selskapsmeny. Denne settes sammen med utgangspunkt i vår Gårdsmeny, men kortes ned til kun 4-retter som er antall retter vi anbefaler for større selskaper.

I lokalet Sjøglimt tilbys kun vår Gårdsmeny. I Pileredet tilbys vår Gårdsmeny til selskaper under 20 personer, for selskaper over 20 personer tilbys kun vår selskapsmeny. 

Vår restaurant klargjør en selskapsmeny til ett bryllup
Lokaler til ditt selskap eller bryllup

Leie hele gården eller deler av den?

Hotelleie inntil 110 personer
Om dere ønsker ro rundt og litt ekstra plass i selskapet deres, tilbyr vi dere å leie hele hotellet. Da får ingen andre tilgang til stedet mens dere er her, og arrangementet kan gjennomføres helt etter deres ønsker – i en fantastisk behagelig atmosfære. 

Inkludert omvisning, planleggingssamtale, eksklusiv disponering av hotellet fra kl. 15.00 ankomstdagen til kl. 11.00 avreisedagen, 48 rom med overnatting og frokost for opptil 100 personer, oppdekning og klargjøring til festen, servering og gjennomføring av selskapet og bemannet bar frem til kl. 02.00.

Pensjonatleie 40 til 60 personer
Ønsker dere en flott ramme rundt festen deres er Pensjonatet det perfekte alternativet. Her disponerer dere 2 fine stuer og en deilig uteplass, en stor spisesal og tilhørende glasspaviljong fra kl. 15.00 ankomstdagen. Her er det mulig å arrangere dans etter middagen.Overnatting kan bestilles i samme bygg, samt nærliggende bygninger.

Inkludert omvisning, planleggingssamtale, 5 hotellrom i Pensjonatet, oppdekning og klargjøring til festen, servering og gjennomføring av selskapet.

 

 

Bryllups- og festlokaler for den intime feiringen

For mindre selskaper tilbyr vi leie av våre selskapslokaler Sjøboden og Sjøglimt.

Sjøboden og Sjøglimt har plass opptil 22 personer. Sjøboden ligger en liten gå tur fra tunet nede ved Engø Brygga, her kan man få herlige fiske retter servert både til lunsj og middag. I Sjøglimt kan dere nyte en herlig lunsj eller gourmetmiddag og avslutte dagen med en god cognac. Det er mulig å bestille overnatting i tillegg.

Vi kan tilby utendørs vielse til alle som ønsker å gifte seg i de flotte omgivelsene våre. 

Lokaler til ditt selskap eller bryllup

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 30 31 00
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2020 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av Coretrek