top of page
damer-utenfor-spa.jpg
IMG_9532.HEIC

Kunstinstallasjon av Steinar Caspari

Nå kan du oppleve en unik kunstinstallasjon av Steinar Caspari på Engø Gård. Caspari, som regnes som landets beste graffitikunstner, kombinerer teknisk dyktighet med kreative uttrykk for å skape imponerende kunstverk.

Informasjon

Sted: Engø Gård

Casparis verk, 'Lovebomb, Much Needed', består av flere elementer som sammen danner et dynamisk og tankevekkende uttrykk. Kunstverket utforsker menneskets grunnleggende behov for kjærlighet i en verden preget av kaos og usikkerhet.

 

Om Steinar Caspari:

Steinar Caspari (f. 1983) er en selvlært graffitikunstner med over 20 års erfaring. Han har samarbeidet med både nasjonale og internasjonale kunstnere som CanTwo og Insane 51. Caspari benytter seg av flere medier, og hans kunst spenner fra figurative, realistiske karakterer til eksperimentelle uttrykk. Verkene hans formidler ofte melankoli og samtidens øyeblikksbilder.

 

Caspari har stilt ut hos ulike gallerier som M35, Galleri Vibes og Galleri Sand, i tillegg til mange private og offentlige sammenhenger. Han er også initiativtaker og eier av Caspari Artspace, et stort kunstnerkollektiv og galleri i Tønsberg sentrum som tiltrekker seg oppmerksomhet fra både næringsliv og populærkulturen.

 

Om "Lovebomb, Much Needed":

"Lovebomb, Much Needed" er en installasjon som dykker dypt inn i menneskets behov for kjærlighet i en verden preget av konflikter og usikkerhet. Kunstverket står som en sterk påminnelse om kjærlighetens og medmenneskelighetens kraft, og skildrer kjærlighet som en universell kraft som kan bygge broer og overskride grenser. Det oppfordrer oss til å omfavne samhold, aksept og inkludering, og minner oss om at kjærlighet er nødvendig for vår felles overlevelse og trivsel.

 

Om Engø Gård:

Engø Gård er en resort på Tjøme, kjent for sin blendende skjønnhet og førsteklasses fasiliteter. Resorten tilbyr unike overnattingsmuligheter, førsteklasses spisesteder og en rekke aktiviteter for gjester som ønsker å oppleve det beste av det norske kystlandskapet.

Pressekontakt:
Emma Järpell / ej@engo.no

bottom of page