top of page
damer-utenfor-spa.jpg
IMG_6819_edited_edited.jpg

Kunstinstallasjon av Susanne Kittelsen

Besøk Engø Gård for å se Susanne Kittelsens, også kjent som Susifrozt, nye kunstinstallasjon. Kittelsen, en kunstner fra Tønsberg, presenterer 'Melting Bloom' – en kraftfull og visuell påminnelse om vårt felles ansvar for å beskytte naturen.

Informasjon

Sted: Engø Gård

Susannes håndskårne og malte treskulpturer med smeltende blomster symboliserer skjønnheten vi risikerer å miste uten tiltak mot miljøforurensning. Hver skulptur er unik og fanger naturens skjørhet og behov for bevaring. Med sin lidenskap for kunst, design og illustrasjon, skaper Susanne engasjerende og fargerike verk som både får deg til å smile og reflektere. Ta en tur gjennom den vakre engen på Engø og la deg inspirere av disse levende kunstverkene.

Om Susanne Kittelsen:

Susanne Kittelsen, kjent som Susifrozt, er en kunstner og illustratør med base på Caspari ArtSpace i Tønsberg sentrum. Caspari ArtSpace er et galleri med atelier som er åpent hver dag. Kittelsen kombinerer kunst, design og illustrasjon for å skape verk som både inspirerer og gleder.

 

For mer informasjon om Susanne Kittelsen, besøk caspariartspace.no og susifrozt.no. Følg også Susanne på Instagram: @Susifrozt_no og TikTok: @Susifrozt_no for å få et glimt av kunstneren før ditt besøk.

Om Engø Gård:

Engø Gård er en resort på Tjøme, kjent for sin blendende skjønnhet og førsteklasses fasiliteter. Resorten tilbyr unike overnattingsmuligheter, førsteklasses spisesteder og en rekke aktiviteter for gjester som ønsker å oppleve det beste av det norske kystlandskapet.

Pressekontakt:
Emma Järpell / ej@engo.no

bottom of page