Gå til innholdet

Møterom

På Engø Gård finner du møterom for alt fra 2 til 70 personer. Alle lokalene er utstyrt med moderne teknisk utstyr.  

Engø Gård har totalt 5 møterom; Paviljongen i Pensjonatet, Stallen, Sjøboden ved Engø Brygga, samt Tenk Klart og Tenk Klokt i bygget Verkstedet.  Vi har også flere stuer som kan benyttes som møterom eller grupperom under oppholdet.

Lei ditt eget hotell

Om ditt arrangement krever ro rundt deltakerne og litt ekstra plass, tilbyr vi deg å leie hele hotellet. Å lei ditt eget konferansehotell er ideelt for samlinger, kurs, messer, produktlanseringer, golfturneringer og lignende arrangement.

Ved leie av hotellet får ingen andre adgang til stedet mens dere er her, og arrangementet kan gjennomføres helt etter deres ønsker – i en fantastisk behagelig atmosfære midt i skjærgården på østlandet.

Store og små møterom på Engø gård i Tjøme, Vestfold

Aktiviteter

Engø Gård tilbyr aktiviteter på eget område til våre gjester, enten det organiseres i grupper eller man ønsker å bruke egentid til å holde kroppen i gang. 

Aktiviteter på Engø gård. Restaurant, svømmebasseng, spa og båtturPå egenhånd

Tennis
Engø Gård har sin egen, private tennisbane. Vi låner ut tennisrekkerter og baller. Tennisbanen kan benyttes gratis for boende gjester, og om du spør, så reserverer vi tid for deg. Banen er normalt klar til bruk fra 1.mai til 1. oktober.

Boule
Boule, petanque, bocca… Kjært barn har mange navn. I det sørlige Europa har enhver plass med respekt for seg selv, en egen boulebane. Rett utenfor terrassen – med flott sjøutsikt – ligger det vi mener er en av landets mest idylliske baner. Vi ser ingen grunn til at bare franskmenn skal spille dette, det er et sosialt spill som fint kan gjennomføres med en aperitiff ved hånden. Boulesett hentes i baren.

Sykkel
Vestfold er kjent for gode sykkelruter og Tjøme har mye å by på for den som er glad i å tråkke seg rundt. Vi har nostalgiske sykler som venter på at glade gjester skal ta dem med på tur. Kart over øya, sykler og et ønske om god tur deles velvillig ut av våre blide resepsjonister.

Rusletur i fjæra
Utforsk skjærgården, svabergene og åkrene rundt Engø Gård. Resepsjonen har turkart for området.

Badehus
Badehuset på Engø Gård er bygget i engelsk ”Conservatory Style” og har oppvarmet basseng og boblebad. Garderobe med håndklær og felles badstue. Avslapningsavdeling med fantastisk utsikt mot poolterrassen og sjøen. Bassenget er åpent fra kl. 07.00 til 20.00. Romnøkkel medbringes for åpning av inngangsdør.

Engø Gård arrangerer

Vinsmaking
Vår Sommelier har satt sammen ulike typer av vinsmakinger der man bl.a. kan velge mellom Champagne, Sancerre, Chardonnay, Riesling, Bourgogne, Medoc og flere druetyper og land. Vi kan også skreddersy og tilpasse egne opplegg etter ønsker.
Min. 10 deltakere.

Dette er våre mest populære vinsmakinger:

Musserende                                                                   kr. 395,- pr. person
Drue spesifikk – eks. Pinot Noir, Syrah          kr. 450,- pr. person
Distrikt – Piemonte eller Toscana                     kr. 595,- pr. person

Vi kan også tilby vin-quiz til din gruppe. Pris oppgis på forespørsel.

Østers & Vinsmaking
Vi serverer varianter av østers med passende drikke til. Det finnes mange kombinasjoner av østers og drikke, vi gir deg både klassiske og uvanlige sammensetninger.
Min. 10 deltakere                                                     kr. 495,- pr. person

Ølsmaking
Øl har blitt minst like populær som vin i de seneste årene. Hvis du vil lære mer om prosessen og typer øl, hva de kan brukes til og hvilke øl du bør kombinere med mat og hvilke typer er best alene – da er vår ølsmaking noe for deg og din gruppe.
Min. 6 deltakere.

Basissmaking                                                               kr. 250,- pr. person
Passer godt for de nysgjerrige
Fullt spektrum – fra lyst til mørk                      kr. 350,- pr. person
Passer godt for de som vil lære mer om øl

Historiefortelling
Begynnelsen til det som i dag er hotell- og restaurantbedriften Engø Gård var Pihls Pensjonat. Et av Tjømes mange sommerpensjonater som hadde sin glansperiode frem til slutten av 50 tallet. Det ble drevet og preget av noen unike personligheter, først Frithjof Pihl og søsteren Daisy, deretter av ham og hans engelske hustru Dorothy ("Babs"). Med Babs kom en interessant, sterk og særpreget personlighet til Engø. 
Historiefortelling kan kombineres med de fleste av våre aktiviteter eller som et innslag under aperitiffen.

Kurs og konferanse

Kurs og konferanse på Engø Gård er en god investering i medarbeidere og kunder,
en perfekt ramme for teambuilding, for å tenke nytt og foredle kundeforholdet.

Hos oss er det ingen forstyrrende elementer, men velvære, ro og god atmosfære ute og inne. Dette kombineres med personlig service, mat og drikke av høy kvalitet, samt en behagelig seng for en god natt søvn. Med kapasitet fra 2 - 70 personer i våre møterom passer Engø Gård både for store og små samlinger eller arrangement for din bedrift. Vi har konferansepakke med hel- og halvpensjon og gode samarbeidspartnere som kan aktivisere gruppen, dette gjør Engø Gård til en helhets opplevelse både faglig, gastronomisk og sosialt.
Vi ligger kun 1 time 30 min fra Oslo i nord og 2 timer 45 min fra Arendal i sør, nærmeste by er Tønsberg kun 30 min unna. 

Omgivelsene og atmosfæren på Engø Gård skaper en enestående stemning som både gjester og vertskap vil minnes med glede.

SPØRSMÅL?

Kontakt oss på tlf 33 39 00 48
eller post@engo.no

Konferansepakker med helpensjon og overnatting

Pakker

Vi tilbyr konferansepakke med helpensjon og overnatting, og dagpakke med halvpensjon uten overnatting.

En konferansepakke hos oss inkluderer møterom med alt av teknisk utstyr gjennom hele dagen, i møterommet serveres det kaffe, te, isvann og frukt. Til lunsj blir det servert en 2-retters dagens lunsj, litt senere på ettermiddagen er det en kakebit og kaffe, og til slutt serveres en 4-retters gourmetmeny til middag. Etter en god natts søvn serveres det frokost i vår restaurant dagen etter. 

En dagpakke hos oss inkluderer møterom med alt av teknisk utstyr gjennom hele dagen. I møterommet serveres det kaffe, te, isvann og frukt, og det serveres en 2-retters dagens lunsj midt på dagen.

Vi sender deg gjerne et uforpliktende tilbud, ta kontakt med en av våre resepsjonister.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon
før ditt neste besøk

e. post@engo.no
t. 33 30 31 00
k. kart

De Historiske

Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette.
Les mer om vår bruk av cookies.

Denne siden er opphavsrettslig beskyttet. © Copyright 2020 Engø Gård. Alle rettigheter. Design og utvikling av Coretrek