top of page

Engø Gård

Begynnelsen til det som i dag er Engø Gård, var Pihls Pensjonat – et av Tjømes mange sommerpensjonater. Det var romantikeren Frithjof Pihl og hans søster Daisy som åpnet pensjonat på Engø i 1924.

Frithjofs engelske kone Babs tilførte stedet britisk charm og eleganse.

Den samme atmosfæren henger igjen og betegnes av mange som "Engø feelingen".

Kart.png
vinhuset.jpg

Engø gård ble en del av De Historiske Hotel & Spisesteder sommeren 2009.

 Dette er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder.

DSC_9999.JPG

På Engø Gård er vi opptatt av bærekraft og miljø. På kjøkkenet bruker vi mat som vi produserer selv i tillegg til mat fra lokalområdet.

 

Engø Gård er Miljøfyrtårensertifisert som innebærer at vi har gjort effektive miljøforbedringer innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

logo-cdacb05c.png
GettyImages-164982567.jpg
bottom of page