top of page
damer-utenfor-spa.jpg
IMG_6819_edited_edited.jpg

Kunst i enga: En Visuell Feiring på Engø Gård

Engø Gård er stolt over å presentere "Kunst i enga", en unik kunstutstilling som samler verkene til fire fremragende kunstnere fra Vestfold. Denne utstillingen fokuserer på å redde planeten vår gjennom bevisst forbruk. Fra den 20. juni kan besøkende utforske fantastiske installasjoner som utfordrer og inspirerer.

Kunstnerne

Susanne Kittelsens 'Melting Bloom'

Tønsberg-baserte Susanne Kittelsen, også kjent som Susifrozt, stiller ut sin nyeste installasjon 'Melting Bloom' på Engø Gård. Hennes håndskårne og malte treskulpturer, som viser smeltende blomster, er en sterk visuell påminnelse om miljøvern. Kittelsen kombinerer kunst, design og illustrasjon for å skape engasjerende verk som fanger naturens skjønnhet og sårbarhet. Hver skulptur er unik og inspirerer til refleksjon over vårt ansvar for å bevare miljøet.

Les mer om Susanne her

 

Steinar Casparis 'Lovebomb, Much Needed'

Opplev en dynamisk kunstinstallasjon av landets ledende graffitikunstner, Steinar Caspari. Hans verk, 'Lovebomb, Much Needed', er et kraftfullt uttrykk for kjærlighetens betydning i en kaotisk verden. Casparis kunst kombinerer teknisk dyktighet med kreative uttrykk, og reflekterer hans 20 år lange karriere og samarbeid med både nasjonale og internasjonale kunstnere. Installasjonen minner oss om kjærlighetens evne til å bygge broer og fremme inkludering.

Les mer om Steinar her

 

Are Tollans 'Harmony, I guess…'

Are Tollan presenterer en unik installasjon som forener kunst og bevegelse. Hans verk består av to bilder montert på en ramme som roterer i vinden, og utforsker temaet dyreliv med glade, myke farger malt på aluminium. Tollan, med sin bakgrunn som grafisk designer, har skapt en visuell kontrast som spiller mot den grønne engen og skaper et dynamisk element i utstillingen.

Les med om Are her

 

Andreas Øksenhol 'Flower of Life: En Reise i Bevissthet'

Utforsk en fascinerende installasjon inspirert av det eldgamle geometriske mønsteret "Flower of Life". Denne installasjonen kombinerer blomster og hellige symboler for å fremme gode vibrasjoner og økt bevissthet. Mønsteret, kjent fra kulturer over hele verden, representerer livets vibrasjoner og ekspansjon, og har inspirert kunstnere som Leonardo da Vinci.

Les mer om Andreas her

Sted: Engø Gård

Utstillingen er åpen for publikum fra den 20. juni. Ta en tur til Engø Gård og la deg inspirere av disse unike kunstverkene som inviterer til refleksjon og glede i vakre omgivelser.

Pressekontakt:
Emma Järpell / ej@engo.no

bottom of page